Nyakunkon a FEST Festival: 6 nap múlva kezdés

Lassan itt a nyár vége és néhány kivételtől (például az Exit) eltekintve kijelenthetjük, hogy ez a nyár sem a fesztiválokról szólt elsősorban. A kevés, de annál üdítőbb kivételek egyike a lengyel FEST Festival, akik augusztus 11. és 14. között töltik meg fesztiválozói élettel a Sziléziai Parkot. A helyszíni előkészületek már megkezdődtek, nézzük a fellépőket!

„Kicsi a bors, de erős” – talán ezzel a mondással lehetne jellemezni a csupán kétéves fesztivált. Egy korábbi ajánlónkban már beharangozott feszt 15-20.000 fős családiasnak tűnő létszáma mellett csakúgy mint két éve, idén is rengeteg stílus képviselője lép fel, a legutóbbi kettő helyett idén négy napon keresztül.

A headlinerek közt rögtön két dj, akik itthon is közönségkedvencnek számítanak; Kygo és Alan Walker. Mellettük Paul Kalkbrenner, a techno-pápa, aki úgyszintén szép számmal lépett már fel nálunk, kiegészülve James Bay-jel, akinek Hold Back The River című száma mindenki számára ismert és az elmúlt évek egyik legnagyobb slágereként él a mai napig.

Ha már indie-pop-rock, az élőzenés kínálat másik két erősítőjeként fontos kiemelni a line-upból AURORA és a Nothing But Thieves nevét. 

Headlinerek mellett további ismerős arcokat rejt még a line up elektronikus zenei részlege, példának okáért, Robin Schulz, Purple Disco Machine, Kungs és Jax Jones.

Az ‘underground’ elektronikus zene kedvelői is megtalálják itt a számításukat, sőt, mi az hogy! 4 tematikus színpadon fog szólni house, drum and bass, trance és minden, ami a csövön kifér. A törtütemek kedvelő a Raban színpadon találják majd meg számításaikat, ahol olyan nevek keverik majd a lejátszókat, mint Friction, Kanine Phace, A.M.C, Maduk vagy éppen Bad Company. 

Akik valami másra vágynak, azoknak az EDEN Stage körül többek közt Tiga, Rodriguez Jr., Worakls, Whomadewho, Parra Cor Cuva és Eelke Kleijn szettjeire érdemes ellátogatni.

Továbbá olyan izgalmas előadókra lehet még számítani, mint TOMMY CASH, Kerela Dust, The Blaze, slowthai, Kiasmos, illetve Princess Nokia.

FEST Festival

Mikor? 2021. augusztus 11.-14.
Hol? Chorzów, Sylesian Park (Lengyelország)
Kikkel? James Bay, Kygo, Alan Walker, Paul Kalkbrenner, AURORA, Nothing But Thieves, Robin Schulz, Bakermat, Sam Feldt, Kungs, Offenbach, Jax Jones, Friction, Phace, A.M.C, Maduk, Bad Company, Tiga, Worakls, Whomadewho, Parra Cor Cuva, Eelke Kleijn, The Blaze, Kiasmos, TOMMY CASH, slowthai, Princess Nokia
Mennyiért? 55-133 euro 

Instagram
Facebook-oldal
🌐  Weboldal
🎟️  Jegyvásárlás

(fotók: FEST)