Strand Fesztivál 2019 @ Zamárdi

Idén nyáron már hetedik alkalommal rendezik meg a Balaton partján, a már jól ismert és méltán közkedvelt helyszínen a Strand Fesztivált. Augusztus 20-tól 24-ig, öt napon keresztül várják a fesztivál szerelmeseit, rendkívül változatos, izgalmas programokkal, és persze igazi sztárfellépőkkel.

A nyitónapon, a világszerte óriási rajongótáborral rendelkező, angol énekes John Newman fog zenélni a nagyszínpadon, akit a hazai közönség is jól ismerhet, ugyanis rendszeres visszatérője a hazai fesztiváloknak, a magyar tenger partján sem először fog fellépni. Szinte borítékolható, hogy a slágergyáros pofás alapot fog adni a rendezvény egészéhez.

Image may contain: 1 person, text

A többi napon is, közkedvelt világsztárok adják majd át egymásnak a színpadot, a szerdai napon érkezik az angol EDM nagyágyú Jonas Blue és a szintén angol, indie-rock formáció, a Bastille. Az élő zene, és a műfaj kedvelőinek egészen biztos, hogy nem kell a zenekart bemutatni, az idén megjelenő, Doom Days nevet viselő albumukkal érkeznek hazánkba, de kétség sem férhet hozzá, hogy a legnagyobb slágerek is terítékre kerülnek aznap este.

A csütörtöki napon az r&b, hip-hop egyik legnagyobb alakja, az USA-ból érkezik, Jason Derulo személyében. A legutóbbi, remekül sikerült Budapesti fellépése után, csak idő kérdése volt, hogy mikor tér vissza, és csinál egy újabb fergeteges bulit Magyarországon.

Pénteken a gyönyörű énekesnő, Anne-Marie varázsolhatja el a közönséget, roppant fülbemászó, nagysikerű szerzeményeivel, majd rögtön utána a nagyszínpadon, Dimitri Vegas & Like Mike robbantja fel a déli partot. A belga testvérpárost a világ vezető lemezlovasaiként tartják számon, nem kérdés, hogy az öt napos fesztivál egyik legnagyobb durranása, az electro-houseban utazó duó előadása lesz.

Image may contain: 2 people, text

A záró nap fő attrakciója Steve Aoki produkciója lesz, az amerikai dj rajongói fenhetik a fogukat az őrületes showra, és persze a tortára is.

A sok-sok nemzetközi előadó mellett, mondani sem kell, hogy a legaktuálisabb, legnevesebb hazai zenekarok is tiszteletüket teszik a fesztiválon, a teljesség igénye nélkül fellép a Vad Fruttik, a Bagossy Brothers Company, Majka, a Halott Pénz, ByeAlex és a slepp, Cloud9+, a Wellhello, Quimby, Supernem, 30y, Irie Maffia, Brains, Punnany Massif stb.

A minőségi zenei felhozatal mellett, rengeteg egyéb más programmal és alternatív lehetőséggel készülnek a szervezők, csobbanjunk idén is együtt, találkozzunk Zamárdiban, a Strand Fesztiválon.

Strand Fesztivál
2019. augusztus 20-24.
Zamárdi