Mac DeMarco Pozsonyban!

A kanadai indie sztár októbertől európai turnét hirdetett, ami bár hazánkat kikerüli, de szerencsére viszonylag közel, északi szomszédunk fővárosába belátogat.

A stílus kedvelőinek sok újjal nem tudunk szolgálni, ugyanis szinte 1000%, hogy ismerik a szóban forgó úriembert. Ám akiknek semmit nem mond ez a név, azoknak legyen elég annyi, hogy az állandó hallgatói bázisa 2.000.000 felett, míg lejátszásai 200.000.000-n túl mozognak.

Emellett olyan energiákat mozgat meg egy koncertjén, hogy először nevetünk, a következő pillanatban már a könnyeinkkel küszködünk, végül pedig már a sztratoszférában lebegünk.

További győzködésre néhány örökzöld a repertoárból:

mac demarco – chamber of reflection

alone again facebook: https://goo.gl/kP1a9L mac demarco: https://goo.gl/nvbS4Y my other channel: https://goo.gl/z5Wi5Z movie: Chungking Express (1994) contact: channelcyborgyt@gmail.com spotify: https://goo.gl/qtEtPq cool music on spotify: https://tinyurl.com/ybuk2t47 Disclaimer: I own nothing but the editing. The resources used in the video belongs to their respective owners.

Mac DeMarco // On the Level (Official Audio)

Official audio for On The Level by Mac DeMarco off his album, This Old Dog.

Mac DeMarco – Salad Days

support mac and buy salad days https://itunes.apple.com/us/album/salad-days/id799685692 salad days

Mac DeMarco // „Ode to Viceroy” (OFFICIAL VIDEO)

Official music video for Ode To Viceroy by Mac DeMarco off his album, 2.

Mac DeMarco // „Freaking Out The Neighborhood”

Official audio for Freaking Out The Neighborhood by Mac DeMarco off his album, 2.

Nálunk már háromszor is tiszteletét tette (legutóbb épp a tavalyi Szigeten) és mindhárom alkalommal hatalmas dzsemborit csapott.

Pozsonyban viszont első alkalommal fog fellépni és szinte garantált, hogy ez most sem lesz másképp és legfrissebb, This Old Dog című albuma itt is nagy sikert fog aratni.

Mikor? 2018.10.21., 19:00-22:00
Hol? Pozsony (Szlovákia), Ateliér Babylon
Mennyiért? 8500 forint (26 euró)
Facebook esemény
Jegyvásárlás