Négy nap múlva indul az EFOTT

Hamarosan kezdetét veszi a nyár egyik legizgalmasabb fesztiválja, a Velencei-tó partján megrendezésre kerülő EFOTT. A rendezvény július 10-én ( kedd ) startol a mínusz első nappal, majd ezt követően egészen vasárnapig bulizhatnak a fesztiválon résztvevők.

EFOTT 2018

Mint ahogyan azt már az elmúlt években megszokhattuk, idén is nagyon változatos programokkal készülnek a szervezők, lesznek már-már alapnak mondható fellépők, de több nemzetközi világsztár is tiszteletét teszi Velencén. Először látogat hazánkba az angol pop zene egyik üdvöskéje Jessie J akiért millióan rajonganak világszerte. A szintén angliából érkező John Newman-t bizonyára nem kell bemutatni a nagyközönségnek, ő már mondhatni rendszeres visszatérő a hazai fesztiválokon, idén az EFOTT-on győződhetünk meg arról, hogy a még mindig csak 28 éves előadó, miért tudta meghódítani a világot. Belgiumból érkezik a deep house egyik legnagyobb alakja, a világszerte közkedvelt, és elismert Lost Frequencies.

A fesztivál utolsó napjára, a szervezők egy úgynevezett „rock nappal” készültek, ahol a keményebb zene legjobbjai egymásnak adják majd át a színpadot. Ezen a napon lép majd fel Dánia egyik leghíresebb, és legkedveltebb zenekara, a VOLBEAT akik élőben ( volt szerencsém látni őket ) fantasztikusan szólalnak meg.

A fent említett zenekarokon / előadókon kívül, természetesen jelen lesznek a hazai zenei színtér, legkedveltebb, legnagyobb alakjai, a teljesség igénye nélkül a Tankcsapda, Halott Pénz, Wellhello, Majka & Curtis, Szabó Balázs Bandája, Kowalsky meg a Vega, Rúzsa Magdi, 30Y, Cloud9+, Belga, Irie Maffia, Bagossy Brothers Company, Depresszió. Közel 15 helyszínen, 6 napon át fog tartani az őrület, de persze a zenei programok mellett, idén is rengeteg egyéb más programmal is találkozhatnak az EFOTT-on résztvevők. A különféle sportolási lehetőségektől elkezdve, a lovaskocsival történő pincelátogatáson át, sok-sok érdekes beszélgetés, és személy fogja színesíteni a fesztivál palettáját. Ha még még azt is hozzáteszem, hogy mindez a gyönyörű Velencei-tó partján történik, akkor nem lehet más hátra, mint, hogy irány az EFOTT!

EFOTT
2018.07.10-16
Velence
További infó erre.