Négy nap múlva indul az EFOTT

Hamarosan kezdetét veszi a nyár egyik legizgalmasabb fesztiválja, a Velencei-tó partján megrendezésre kerülő EFOTT. A rendezvény július 10-én ( kedd ) startol a mínusz első nappal, majd ezt követően egészen vasárnapig bulizhatnak a fesztiválon résztvevők.

EFOTT 2018

Mint ahogyan azt már az elmúlt években megszokhattuk, idén is nagyon változatos programokkal készülnek a szervezők, lesznek már-már alapnak mondható fellépők, de több nemzetközi világsztár is tiszteletét teszi Velencén. Először látogat hazánkba az angol pop zene egyik üdvöskéje Jessie J akiért millióan rajonganak világszerte. A szintén angliából érkező John Newman-t bizonyára nem kell bemutatni a nagyközönségnek, ő már mondhatni rendszeres visszatérő a hazai fesztiválokon, idén az EFOTT-on győződhetünk meg arról, hogy a még mindig csak 28 éves előadó, miért tudta meghódítani a világot. Belgiumból érkezik a deep house egyik legnagyobb alakja, a világszerte közkedvelt, és elismert Lost Frequencies.

Lost Frequencies & Zonderling – Crazy (Official Music Video)

Stream it now via; https://FF001.lnk.to/CrazyMA Taking his already astounding career to the next level in helping champion new music via his own avenue, Lost Frequencies is proud to announce Found Frequencies, his own, debut label distributed by Armada Music that will release its first track ‘Crazy’ with Zonderling, an energetic combination coming from these two artists great creative arsenals.

A fesztivál utolsó napjára, a szervezők egy úgynevezett „rock nappal” készültek, ahol a keményebb zene legjobbjai egymásnak adják majd át a színpadot. Ezen a napon lép majd fel Dánia egyik leghíresebb, és legkedveltebb zenekara, a VOLBEAT akik élőben ( volt szerencsém látni őket ) fantasztikusan szólalnak meg.

Volbeat – Still Counting

Counting all the assholes in the room Well I´m definitely not alone, well I´m not alone You´re a liar, you´re a cheater, you´re fool Well that´s just like me yoohoo and I know you too Mr. Perfect don´t exist my little friend And I tell you it again, and I

A fent említett zenekarokon / előadókon kívül, természetesen jelen lesznek a hazai zenei színtér, legkedveltebb, legnagyobb alakjai, a teljesség igénye nélkül a Tankcsapda, Halott Pénz, Wellhello, Majka & Curtis, Szabó Balázs Bandája, Kowalsky meg a Vega, Rúzsa Magdi, 30Y, Cloud9+, Belga, Irie Maffia, Bagossy Brothers Company, Depresszió. Közel 15 helyszínen, 6 napon át fog tartani az őrület, de persze a zenei programok mellett, idén is rengeteg egyéb más programmal is találkozhatnak az EFOTT-on résztvevők. A különféle sportolási lehetőségektől elkezdve, a lovaskocsival történő pincelátogatáson át, sok-sok érdekes beszélgetés, és személy fogja színesíteni a fesztivál palettáját. Ha még még azt is hozzáteszem, hogy mindez a gyönyörű Velencei-tó partján történik, akkor nem lehet más hátra, mint, hogy irány az EFOTT!

EFOTT
2018.07.10-16
Velence
További infó erre.