Kolorádó 2018: Napi bontás, napi- és csoportosjegyek

A magyar fesztiválok nagyrésze már túl van legalább 2 névbejelentésen, egyesek pedig már konkrét, napra lebontott programfüzettel is rendelkeznek. Utóbbiak sorába csatlakozott a nyári fesztiválszezon beindítója, a Kolorádó Fesztivál.

kolorado
Kolorádó

Ahogyan azt már korábban, az első- és második névbejelentés alkalmával megírtuk, az idei line-up felhozatala kifejezetten változatosra, nemzetközire és nem utolsó sorban rendkívül színvonalasra sikeredett. Június közeledtével pedig még több információval gazdagítottak minket a szervezők.

Íme, a bizonyíték:

napi bontás
Napi bontás

Ezzel egyidőben, a napijegyek is szárnyra keltek, melyeket 7500 forintos egységáron tudtok bezsebelni. Kivételt jelentenek ez alól a szerdai napra szóló jegyek, amik 3000 pénzbe kerülnek.
A második körös elővételes bérletek továbbra is 12.500-at kóstálnak.
Azok számára, akik a nagyváros zajától távolabb szeretnének megpihenni, azok számára változatlanul plusz 2500 forint lesz a táborjegy költsége.

Korlátozott számba kapható a csoportos bérlet azok számára, akik legalább 6, de maximum 10 bérletet vesznek, így a 12.500 forintos egységár helyett 10.000-ért juthatnak hozzá darabjához. Az akció május 1-ig tart.

Kolorádó Fesztivál
Nagykovácsi
2018.06.13-17.
Facebook esemény
Jegyvásárlás