Napi bontás és napijegyek a zágrábi 16. INMusic Festival-on

Az INmusic Festival fennállásának 16. kiadását ünnepli, a fellépők bejelentéseit követően pedig a napijegyek és napi programok is útra keltek. A népszerű fesztivál nemcsak fellépők tekintetében emelkedik ki a régió kínálatából, de mégcsak nem is kell mélyen a zsebébe nyúlnia annak, aki felejthetetlen zenei élményekben szeretne részesülni.

inmusic festival 2024 lineup
kép: INMusic Festival


89 eurót kóstálnak az 1. és 3. lnapra napijegyek (+ tranzakciós díj), míg a másodikra 94 eurós napijegy (+ tranzakciós díj) kizárólag a hivatalos INmusic fesztiválon keresztül vásárolható meg. A rendelkezésre álló napijegyek száma korlátozott, és amennyiben addig nem fogynak el, a fesztivál jegypénztárában is lehet majd vásárolni.

inmusic festival zagreb
kép: INMusic Festival

Mivel Horvátország legrégebben működő, többnapos szabadtéri fesztiválja, az INmusic továbbra is a horvátországi fesztiválkultúra népszerűsítését tűzte ki célul, ezért a háromnapos fesztiváljegyek hihetetlen, mindössze 99 eurós áron továbbra is elérhetőek a hivatalos INmusic webshopon keresztül, és továbbra is a legkedvezőbbek közt van számon tartva Európában.

inmusic festival kemping
kép: Travel Croatia Live

Az INmusic Festival #16 háromnapos fesztiváljegyei 99 eurós áron kaphatók a hivatalos fesztivál webshopon keresztül, valamint a hét napos fesztivál kempingjegyei mindössze 49 euróért. Az INmusic Festival #16 a zágrábi Jarun-tónál, az Isle of Youth-on kerül megrendezésre 2024. június 24. és 26. között. A hétnapos kempingjeggyel a fesztivál élmény 2024. június 21-től június 28-ig élvezhető ki.


    INMusic Festival

    📍 Jarun-tó, Zágráb, Horvátország
    📅 2024. június 24.-26.

    hétfő, 1. nap – The National, Viagra Boys, The Gaslight Anthem, Sleaford Mods, Deadletter és még sokan mások
    kedd, 2. nap – Hozier, Paolo Nutini, Gossip, Dogstar, Sprints és még sokan mások
    szerda, 3. nap – The Smashing Pumpkins, Röyksopp, Bombay Bicycle Club, Ibibio Sound Machine, Descartes a Kant és még sokan mások

    Facebook-esemény
    Jegyek
    Weboldal