Caro Emerald 2018-ban Budapesten koncertezik!

Caro Emerald nevét világszerte mindenki ismeri. A fantasztikus hangú hölgy most végre Magyarországra is ellátogat és a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet jövő februárban. Nézzük át gyorsan a hölgy életművét pár sorban!

ce
Caro Emerald

Az egész történet 2007-ben kezdődött, amikor Caro Emerald-nak felajánlották, hogy készítsen egy demó felvételt. Élt a lehetőséggel és felvette a Back It Up című dalát.

Amikor egy évvel később előadta a dalt egy helyi holland TV műsorban, a nézők elárasztották emailjeikkel és telefonjaikkal a szerkesztőséget, mindenki tudni akarta, ki ez a csodálatos hölgy a fülbemászó szerzeményével. A szám kis költségvetésű YouTube videója ugyanilyen hatást ért el, mindenki rögtön arra volt kiváncsi, hol tudná megvásárolni Caro Emerald zenéjét. Miután akkor még csak abból az egyetlen dalból állt a repertoár, így Caro és csapata elkezdett dolgozni a bemutatkozó albumon. A 40-es és 50-es évek zenéi és filmjei által ihletett anyag izgalmas, rendkívül szerethető 12 vadonatúj nótával, Deleted Scenes From The Cutting Room Floor címen jelent meg 2010-ben.

A lemez tökéletes elegye a ballroom jazz, a tangó, valamint a groovin’ jazz hangzásnak, némi mambó behatással, amitől úgy szól, mint ha Hollywood aranykorában vették volna fel. A füstös ritmusok, a fülbemászó dalok és az egyedi előadásmód azóta már Caro Emerald védjegyévé váltak.

Caro Emerald – A Night Like This (Official Video)

Check out the official video for ‘A Night Like This’, taken from the album ‘DELETED SCENES FROM THE CUTTING ROOM FLOOR’. Enjoy! Subscribe to the Caro Emerald YouTube channel: http://bit.ly/CaroYTsub Download, stream or buy Caro Emerald releases through: https://www.caroemerald.com/music Connect with Caro Emerald on: Facebook: http://bit.ly/2pC85fr Spotify: http://spoti.fi/2fe8wfM Instagram: http://bit.ly/2oJ1jHv Twitter: http://bit.ly/2oIUB4n Official website, newsletter and merchandise (incl.

Az album kirobbanó siker volt. Míg első dala 2009 nyarának legnagyobb holland slágere volt, a következő kislemez, A Night Like This már rögtön első helyen kezdett 2010 januárjában. A nagylemez ugyancsak első helyen nyitott az eladási listán és 6 héten belül platina státuszt ért el. 30 héten keresztül őrizte #1 helyét, amellyel megdöntötte Michael Jackson Thriller rekordját és több mint 260.000 példányban kelt el az első évben csak Hollandiában.

Az anyag tucatnyi európai országban is megjelent hasonló sikereket elérve, mára közel másfél millió példány kelt el belőle. Caro és csapata számtalan holland és nemzetközi díjat nyert, valamint szinte minden nagyobb európai rádió- és TV műsorban szerepeltek.

Caro Emerald – The Shocking Miss Emerald

來自荷蘭的流行爵士歌手Caro Emerald 全新第二張專輯 „The Shocking Miss Emerald” 已全面上市 Dutch jazz/pop singer Caro Emerald The 2nd album „The Shocking Miss Emerald” Out now! Evsound website: http://bit.ly/evosound http://www.caroemerald.com buy from: http://evo88.com/en/music?page=shop.product_details&category_id=9&flypage=flypage.tpl&product_id=731 download from iTunes: https://itunes.apple.com/hk/album/the-shocking-miss-emerald/id641423810?uo=4

2013 májusában jelent meg második lemezük The Shocking Miss Emerald címmel, amely megismételte elődje nemzetközi sikerét, többek között az angol slágerlistán is rögtön az első helyen kezdett. A most 36 éves énekesnő Caroline Esmeralda van der Leeuw néven született és egész életében erre a pályára készült; 2005-ben szerzett diplomát jazz énekesként az Amszterdami Konzervatóriumban. Közismert kiemelkedő előadásmódjáról amelytől, már pár perc után a közönsége is tűzbe jön.

Három hazai fesztivál fellépése után Caro Emerald végre első önálló koncertjét adja majd magyar rajongóinak 2018. február 26-án a Budapest Arénában! Jegyek július 28-án 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. A fellépésre kizárólag ülőjegyek vásárolhatók egy színházi jellegű nézőtér kialakításban – a rajongók tehát jobb, ha minél hamarabb bebiztosítják helyüket, ha ott szeretnének lenni Caro Emerald első önálló showján Budapesten!

Caro Emerald
2018. február 26.
Budapest Sportaréna
Facebook esemény