Új fellépők, friss bejelentések a pozsonyi Uprisingra

Eddig is szépen alakult az Uprising Fesztivál 2017-es felhozatala. A nagy nevek közül érkezik Sean Paul és a Pendulum DJ set-tel, de mióta legutóbb hírt adtunk a fesztiválról, kerültek új nevek is a sorba. Lássuk őket!

up17
Uprising 2017

A legutóbbi bejelentés magyar vonatkozású, hiszen a Ligetvégő és zenészként is ismert G Ras is fellép majd a fesztiválon a Riddim Colonyval egyetemben.

Érkezik még Fyah Sis, a tehetséges énekes, rapper és freestyler az egyesült királyságból, illetve Mesajah, aki többek között író, producer és énekes is, fantasztikus dolgokat tud művelni a mikrofon mögött.

Ezen kívül itt lesz még a szlovák rap sztárként emlegetett P.A.T. & MEGA M., illetve a szintén szlovák rapper, Strapo is. Bár róluk nem sokat tudunk (bár úgy néznek ki, mint a szlovák Follow the Flow feat. Majka), pár sör után szólhat akár üzbég hardmetál is a színpadró, az is jó lesz. Na nem mintha ez a hozzáállás helyes lenne, az Uprisingnak remek érzéke volt az elmúlt években is, hogy a kevésbé ismert előadókból is a szórakosztatóbbakat hívja el.

Van még hátra egy-két bejelentés az Uprisingra, ezekért figyeljétek az uprising.sk-t és minket, hamarosan jövünk a bővebb ajánlókkal is!

Uprising Fesztivál 2017
2017. augusztus 25-26.
Pozsony
Jegyek, egyéb infók erre