Már lehet játszani a jegyekért az első budapesti Gorillaz show-ra – mutatjuk, hogyan!

2017-ben kétszer is fellép majd Budapesten a hazánkban eddig még nem járt Gorillaz. Először a Telekom Electronic Beats jóvoltából június 16-án este lépnek fel a Várkert Bazárban, majd nem sokkal később, még idén visszatérnek hozzánk egy nagyszabású, Budapest Sportarénás fellépésre. Utóbbira már pár hete lehet kapni a jegyeket, előbbire viszont mostantól „nyerhetőek” a jegyek, máris mondjuk a részleteket!

gbp
Gorillaz – BP

A júniusi koncertre jegyeket venni nem, csak nyerni lehet, méghozzá a következő módon:

  • A Telekom ügyfelei számára külön lehetőséget kínál arra, hogy személyesen is részesei legyenek az egyedülálló lemezbemutatónak. Május 15-18-a között a Telekom Alkalmazásban igényelhetnek jegyet a Gorillaz rajongói, akik közül a nyerteseket május 19-én értesítik emailben és elektronikus formában letölthetővé teszik a belépőjegyet.
  • Az igazi Gorillaz fanek május 19-től itt az electronicbeats.hu oldalon is regisztrálhatnak, és közülük a szerencséseket két sorsolással fogjuk kiválasztani.
  • Ha mindez nem lenne elég még egy Instagram játékot is indítunk az Electronic Beats_hu insta oldalon – http://www.instagram.com/electronicbeats_hu a koncertjegyekért, amelyben a Gorillaz tartalmakat rejtő The Lenz applikáció is komoly szerepet kap. Az applikáció letöltése után – amit itt tudtok megtenni iOS: bit.ly/thelenz_ios , Android: bit.ly/the_lenz_android – és annak segítségével lehet fotókat készíteni, bármilyen magenta színű háttér előtt. Ezeket a képeket kell feltölteni az Instagramra, használva a #fesztnekem hashtaget és címkézni a the electronicbeats_hu Instagram profilt. (Fontos meggyőződni arról, hogy a saját profil ne privát módra legyen beállítva.) Ezek után már csak jelölni kell azoknak az eseményeknek a profilját, ahol a játékos részt szeretne venni. Ami lehet a Gorillaz ,Humanz’ albumkoncertje, de akár egyéb Telekom által támogatott fesztivál is (VOLT, EFOTT, Campus, Sziget). A feltöltők között a fesztivál és koncertbelépők kerülnek kisorsolásra. A győzteseket az electronicbeats_hu instagram profil privát üzenetben értesíti június elején.

A nyerteseket első körben május 19-én, majd a honlapos nyereményjáték lefolyása után is e-mailben értesítik. Ha esetleg nem lennétek szerencsések, a novemberi koncertre erre csaphattok le a jegyre.