Tartható-e farkas akváriumban?

Naná, csak ne tegyél rá vizet és legalább az anyjának adj egy gitárt a kezébe.
Már csak fél hónap és az Akváriumban lép fel Andrew Stockdale és bandája a Wolfmother!

Wolfmother
Wolfmother

Ha valaki nem ismerné őket: az együttes 2000-ben alakult és már 2005-ös első albumukkal (minek elsietni a dolgot?), amit egyszerűen csak Wolfmothernek neveztek, befutottak. Majd jó pár koncerttel, jobb\rosszabb albummokkal és Guns n’ roses stílusú tagcserékkel (érts, már csak az egy alapító-tag , Andrew Stockdale van a bandában) később úgy döntöttek, hogy a 2016-os évet, egy új albummal ünneplik, aminek címadó dalával a Victorioussal csinálnak is rögtön egy Flash Gordon stílusú klippet (ha van szabad öt perced , érdemes ránézni), aztán, ha már adott az apropó akkor nekifutnak egy turnénak is.

Ezen turné része november 9-i Akváriumi fellépésük is. Ha hűek maradnak eddigi koncertjeikhez (és ami nem romlott el, azt minek javítanák meg?), akkor egy pörgős, Led Zeppelin\AC/DC stílusú koncert vár ránk, melynek végén ráadásként eljátszák majd a Joker and the thief-et, aztán mehet tovább vintage rock szekér, hogy töretlenül hirdesse a rock & roll igéjét!

Előzenekarként ott lesz a szintén ausztriai rock trió, a Mother’s cake. 2008-ban alakultak, majd két évvel később megjelent az első ep-jük és megnyerték a Local Heroes Austria versenyt. Azóta kiadtak két albumot, meg turnéztak, november 9-én pedig megnézhetjük, hogy mit nyújtanak, mint előzenekar.

Időpont: Nov. 9.
Hely: Akvárium Klub

Minden további részlet a buli FB eseményénél.