Itt vannak az első nevek a B.My.Lake-re!

Carl Cox, Dubfire, Nicole Moudaber, Kollektiv Turmstrasse és még nagyon sokan mások augusztusban a B my Lake Fesztiválon! Megvannak az első nevek, idén sem okoz csalódást Magyarország első számú underground zenei fesztiválja!

Minden évben óriásit robban a B my Lake bejelentés! Az ígéretekhez híven ’finomkodásra’ nem kell számítaniuk a fanoknak, 2016-ban is a kortárs elektronika legnagyobb alakjait szerződtetik a szervezők (Deadcode-és VOLT Produkció) a Balaton partjára, Zamárdiba augusztus végére.

https://www.youtube.com/watch?v=t_aRfjDZrRE

A ma bejelentett nevek ABC sorrendben:

ADAM PORT // AMBIVALENT // BJARKI // CARL COX // CARLO LIO // DAVID MAYER // DJ W!LD // DUBFIRE // GREGOR TRESHER // KOLLEKTIV TURMSTRASSE // MARC POPPCKE // NICOLE MOUDABER // RAY OKPARA // ROBAG WRUHME // SIAN // STEFANIK b2b KADEN

Az „e-zene Mekkájaként” is gyarkan aposztrofált B my Lake ebben az évben is közel 100 DJ-vel és több színpaddal várja az érdeklődőket már a reggeli óráktól. Megtudtuk, hogy új helyre kerül a kemping, átalakul a fesztivál területe, s azt is, hogy hamarosan még több fellépő kerül bejelentésre.  A részletekről folyamatosan informálunk Benneteket!

B my Lake Fesztivál, Balaton, Zamárdi, 2016. Augusztus 24-27

Web/Jegyek: www.bmylake.hu