A Dope-gépezet a Dürernek sem kegyelmez

Február 5-e örömünnep lesz a hip-hop rajongók számára – jöhetnénk akár ezzel a szöveggel is, viszont a Dope D.O.D-vel kapcsolatban nem igazán lehet örömről beszélni, annál inkább káoszról, gyűlöletről és világrengető forradalomról, melynek közepében két vadállat diktálja majd a kőbe vésett gettó-igazságot. Valami hasonló lesz várható a holland formáció jövő pénteki Dürer Kertes buliján is.

A fiatal – időközben sajnos két főre olvadt – trió nyakatekert szövegei önmagukban is megérnek egy misét, az igazi erő azonban a dobhártyaszaggató dubstep-beatekben és az agyontekert basszusban rejlik, nem meglepő módon erősen a honfitárs Noisia-ra hajazva. No meg a döbbenetesen energikus előadásmódban, mely azonnal magával ragadja még a kevésbé elszánt hallgatóságot is, a hardcore-abb tagok pedig garantáltan ott hagyják az agyukat a színpad előtt.

Nem is győzködök tovább senkit: akinek van vér a pucájában, ott lesz a Dope-bulin. Facebook-eseményhez csatlakozni itt lehet, jegyeket 2900 Ft-os áron a Tixa rendszerében keressetek.

Egy korábbi cikkünk a koncertről itt.