A Dope-gépezet a Dürernek sem kegyelmez

Február 5-e örömünnep lesz a hip-hop rajongók számára – jöhetnénk akár ezzel a szöveggel is, viszont a Dope D.O.D-vel kapcsolatban nem igazán lehet örömről beszélni, annál inkább káoszról, gyűlöletről és világrengető forradalomról, melynek közepében két vadállat diktálja majd a kőbe vésett gettó-igazságot. Valami hasonló lesz várható a holland formáció jövő pénteki Dürer Kertes buliján is.

A fiatal – időközben sajnos két főre olvadt – trió nyakatekert szövegei önmagukban is megérnek egy misét, az igazi erő azonban a dobhártyaszaggató dubstep-beatekben és az agyontekert basszusban rejlik, nem meglepő módon erősen a honfitárs Noisia-ra hajazva. No meg a döbbenetesen energikus előadásmódban, mely azonnal magával ragadja még a kevésbé elszánt hallgatóságot is, a hardcore-abb tagok pedig garantáltan ott hagyják az agyukat a színpad előtt.

Nem is győzködök tovább senkit: akinek van vér a pucájában, ott lesz a Dope-bulin. Facebook-eseményhez csatlakozni itt lehet, jegyeket 2900 Ft-os áron a Tixa rendszerében keressetek.

Egy korábbi cikkünk a koncertről itt.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Peace, love, happiness Pozsonyban – Uprising Festival Mi ugrik be először Szlovákiáról? Sztrapacska? Fasza síterepek? Jégkorong? Nos, északi szomszédainknak fesztivál téren sem kell nagyon szégyenkezniük. Az egy dolog, hogy ott van nekik az európai viszonylatban is különleges miliővel és felhozatallal r...