Amit ne hagyj ki idén a Soundon – 2. rész

A MasterCard Balaton Sound egyike azoknak a fesztiváloknak, melyet a legjobban várunk és természetesen idén sem hagyunk ki. Tavaly rekord gyorsasággal fogytak el a bérletek a Soundra, azonban most még beszerezheted yolo-bérleted / napijegyed. Elnöki line up-ot kaptunk idén is a szervezőktől, és őszintén szólva, tavaly olyan jól sikerült a fesztivál, hogy most nagy elvárásaink vannak. Előző cikkünk (itt) folytatásaként sorra vesszük, hogy melyek azok a fellépők, melyeket nem érdemes kihagynod a fesztiválon.

Tavaly sajnos DVBBS fellépését teljesen elmosta az eső, így amíg a két testvér, dj páros jó pár ezer elszánt rajongóval verette, addig mi kénytelenek voltunk elfoglalni pár toitoi wc-t, hogy ne ázzunk szarrá, és testünket vodkával melegítettük. Azonban idén történjen bármi, tuti ott leszünk júl.11-én 17:30-kor a MasterCard Nagyszínpadánál az első sorban, hogy az Andre-fivérek kegyetlen erős elektronikus zenéjének átadhassunk magunkat. A DVBBS formáció 2012-ben Tsunami c. megaslágerrel robbant be az EDM világba, és azóta számos trackkel bebiztosították a srácok helyüket.

Afrojack két éve olyan szettet hozott a Soundra, hogy agyunkat eldobtuk tőle! A Grammy-díjas holland dj-producer nagy örömünkre idén is tiszteletét teszi a Nagyszínpadon, és kétség sem fér ahhoz, hogy a világhírű elektronikus zenész szettjétől idén is el leszünk ájulva. Újdonsült kedvencünk a mostanában megjelent What we live for c. száma, melyet a Bassjackers-es srácokkal hozott össze.

Semmiképpen nem hagyjuk ki az élő mixlegenda, Laidback Luke fellépését! A holland dj stílusa nehezen definiálható, hiszen mesteri szettjében house, elektro, dubstep és még sok egyéb mellett r’n’b elemek is találhatók. Nemhiába a Ő világ egyik legkeresettebb dj-producere, akiért a megafesztiválok is versengenek. Laidback Luke idén a Soundon újra rendelkezésünkre áll, hogy energikus szettjével megmozgassa testünket.

Zsinórban harmadszorra lép fel Dimitri Vegas & Like Mike a fesztiválon és persze idén sem hagyjuk ki a testvérpár fellépését. Tavaly olyan szettet hoztak, hogy anyám borogass! A két dj minden alkalommal fel akarja robbantani a színpadot zenéjükkel, szóval nem hiszem, hogy ez idén másképp lenne. Legutóbbi számuk is igen betegre sikeredett, ezer százalék, hogy felcsendül idén Zamárdiban.

Eddig még egyszer sem írtunk Andro-ról, pedig ő a kedvenc hazai dj-nk! Össze sem tudom számolni, hogy eddig hány buliján voltunk nem csak a Fővárosban, hanem Soundon is. Andro (alias Baki Gábor) egy elképesztően tehetséges mixmester, aki most tavasszal végre ismét heti rendszerességgel szolgáltatta fantasztikus mixeit az MR2 Petőfi Rádión keresztül. Biztos vagyok benne, hogy kis csapatunkkal idén is betérünk a Telekom Arénába, hogy segíthessünk Andronak a mosást kiteregetni.

Ezer százalék, hogy nem hagyjuk ki a Firebeatz fellépését sem, hiszen a két holland dj-producerhez fűződnek a legpörgősebb partyk! Futószalagon állítják elő a kiváló minőségű trackeket, 2015-öt is lendületesen indították: nemrég jött ki a Sander van Doornnal és Julian Jordannel közös Rage.

Új csillagként tündököl és egyre népszerűbb Elpihant, akire nagyon kíváncsiak vagyunk! A svéd vagány énekesnő 2013-ban jelentette meg A good idea EP-jét, melyben a legendás Skrillex is közrejátszott. Az Only getting younger c. számával egyszerűen nem tudunk betelni.

Nos, kedves elektronikus zenét szerető társaink, reméljük jó sokan leszünk idén is a fesztiválon, minket tuti megtaláltok a MasterCard Balaton Soundon, egy bármire meghívni ér!