Újabb nevek érkeztek a Soundra

Nincs megállás. Két héttel Nicky Romero, Afrojack és tucatnyi más előadó bejelentése után most újabb nevekkel jöttek elő a MasterCard Balaton Sound szervezői. Idén már a “Nulladik Nap” is világsztárt ígér Tiësto személyében. Már ismert, hogy itt lesz a világ első számú DJ-je Hardwell, de a szervezők – a közönség kívánságára – meghívták a második legjobbat is, Dimitri Vegast, aki természetesen Like Mike társaságában érkezik. És jön Axwell, aki pedig Ingrossoval egy közös headline show-val készül a Soundra.

Idén már a “Nulladik Napon” is világsztár headlinert ígér a MasterCard Balaton Sound, ugyanis az elektronikus zene valaha élt legnagyobb holland DJ-producere, Tiësto 2015 nyarán erre a napra tér vissza Zamárdiba. Amikor legutoljára nálunk járt, megszédültünk a Sound legnagyobb színpada előtt elénk táruló látványtól és most sem számítunk kisebb felhajtásra, hiszen köztudott, hogy a milliós táborral rendelkező elektronikus zenész bármikor arénákat képes megtölteni, járjon akárhol bolygónkon. A “Nulladik Nap” sztárfellépője a bérletesek számára ajándék, azonban – a készlet erejéig – napijegy is váltható erre a napra.

A Sound kívánságlistáját idén – nem meglepő módon – a DJ Mag TOP DJ-i vezetik. A szervezők Hardwellt már lekötötték a Soundra, és most bejelentették, hogy jön a világ második legjobbja is, azaz Dimitri Vegas, testvére, Like Mike társaságában. A két mindenre elszánt, kirobbanó formában lévő elektronikus zenészt eksztatikus, hangládagyilkos electro house indulóik és izzasztó bulikat generáló, dinamikus szettjeik tették méltán híressé. A két görög származású belga DJ-producert ugyanaz inspirálja: a hatalmas pultok mögött keverve, a hangerőszintet hullámvasutaztatva megtáncoltatni az egész világot.

Axwell évek óta kirobbanthatatlan a legjobb DJ-ket rangsoroló DJ Mag listájáról, s a világ leghangosabb bulijaiban és legnagyobb közönséget vonzó elektronikus zenei rendezvényein lép fel. A több Grammy-jelöléssel büszkélkedő előadó a svéd electro house három királyának egyike, idén a Soundon Sebastian Ingrosso-val a keverőpultnál összecsapva készül hatalmas partyra.

Oliver Heldens egy ambiciózus és rátermett holland DJ-producer, született tehetség, Tiësto pártfogoltja, akinek minden képessége megvan ahhoz, hogy a jövőt meghatározó elektronikus zenészek élcsapatát erősítse. A most húsz éves zenész változatos hangzásvilágú, dallamos, mozgalmas és önfeledt táncra csábító deep house-ban utazik, ezt élvezhetjük idén a Soundon is.

Rajtuk kívül érkezik még Loco Dice, Ummet Ozcan, Don Diablo, Firebeatz, a Flight Facilities, Brodinski, MOTI és Eva Shaw is.

Ha felcsigásztak a nevek, jegyet erre vehetsz: http://www.sziget.hu/balatonsound