Szemben a nappal a Parkban – Vad Fruttik koncert június 27-én

Habkönnyű nyáresti tánczene, lágy melódiák, dolce vita. Sokak igénye ez egy fárasztó munkahét vagy vizsgaidőszak után a városban, így nyárelőn. Aki erre vágyik feltétlen fogja kézen a párját, ne maradjon otthon, vegye a nyakába a várost… És messziről kerülje el a Soroksári útnak még a környékét is!

Mert lesz tánczene, de véletlenül sem a lightos fajtából, ugyanis ezen a pénteken az ország egyik legjobb koncertzenekara, Likó Marci és csapata áll a hangszerek mögé.

A Vad Fruttik zenekar  legutóbbi albumán végleg maga mögött hagyta az útkeresést, a sárga zsigulikat, a szerelmes dalokat, a Szécsi Pál romantikát. Az Darabokon dominál az ipari elektronika és a zúzós rock egyvelege, megkoronázva irodalmi, húsbavágó dalszövegekkel. Útjukat egyre növekvő rajongótábor, egymás után kinőtt koncerthelyszínek jelzik. (Itt jelzem meg, hogy egyre kisebb téttel tennék egy majdani Aréna koncert esélyére.)

Szóval el lehet jönni a Parkba, lehet venni egy sört/fröccsöt, fel lehet tűrni az ingujjat és bele lehet ordítani  a pesti éjszakába a nemzedéki boldogtalanságot, kilátástalanságot.

Lesz hozzá még pár ezer kolléga, akik ugyanezt teszik majd, és akik valamilyen furcsa végreakcióként ettől egyre boldogabbak lesznek. Akció-reakció. Aki nem hiszi, tegyen egy próbát a Parkban.

Aki pedig még mindig valami könnyebbre vágyik, nézzen szét a Hajógyárin, hátha van valamelyik dokkban egy máig harcoló techno alakulat…

Vad Fruttik, június 27. 20:15 @Park

Jegy: elővét 1499, helyszín 1999 Ft

Facebook esemény