Így lett tökéletes a Valentin-nap – Kardos-Horváth Janó szerenád

Adott egy lehetőség: szerezz igazán egyedi ajándékot (és ezzel hatalmas örömet) szíved választottjának Valentin-napon! Nem, most nem a legújabb cuki plüssmacira vagy egy méregdrága doboz bonbonra kell gondolni a Tescoban: ez az ajándék egy fillérbe sem került és mégis örökre emlékezetes maradt. Volt ugyanis egy pályázat Kardos-Horváth Janó Facebook oldalán, amivel igazán egyedi meglepetést nyerhetett egy szerencsés pár.

A felhívás így szólt: „Várom azok jelentkezését, aki szeretné meglepni kedvesét, párját, egyetlenét egy olyan élménnyel, amiben jómagam a segítségére lehetek… 

Küldd el – kommenteld – vagy posztold ide a megismerkedésetek rövid történetét és a Szubjektív Bizottság kiválasztja azt a szándékot, amely valóban nagyfokú jófejségről tesz tanúbizonyságot és akinek az ismert február 14-i napon egy rövid szerenád üti meg a fülét!”

Csabi úgy gondolta, hogy ez a nekik való lehetőség, el is küldte hát Anitával való megismerkedésük történetét. Igazán megható sztori volt, főszerepben a Noé állatotthonnal és egy Lali nevű zabolátlan kutyával. Dióhéjban csak annyit, hogy mindketten nagy állatbarátok, így találkoztak még 2009 nyarán az önkéntesként állatmenhelyen. Románcuk azóta is töretlenül tart és állatbarátságuk sem múlt el, valószínűleg ez hathatta meg a Szubjektív Bizottságot, akik őket választották ki az elbírálás során.

Így érkeztünk el a Valentin-nap este hat órához, amikor is az előre megbeszélt helyen találkoztunk Csabival, hogy elvezessen minket a helyszínre, ahol a szerenád lesz. Ez nem volt más, mint egy kispesti étterem, amit Anita szülei üzemeltetnek. Anita sokszor szokott itt segíteni a munkában (vagy csak éppen Csipit, a kutyust látogatja meg, aki rettentően aranyos), így volt itt aznap este is.

Amikor Anita megpillantotta Janót kezében a gitárral, látszott, hogy ez a meglepetés nem is kerülhetett volna jobb helyre: igaz a lány saját bevallása szerint eleinte még nem nagyon volt oda a Kaukázusért, mostanára (Csabi hathatós közreműködésének köszönhetően) megszerette, így aztán tényleg nagy meglepetés, felejthetetlen emlék lett egy sima Valentin-napból.

A három számos szerenád után a ház vendégei voltunk még egy-egy kenyérlángosra (ami igazán remek!), valamint távozóban Janó még a pultoslány kérésére egy papírra vetett üzenettel segített a lány barátait kibékíteni egymással, így mondhatni kihozta a maximumot az estéből.

Remek lehetőség volt ez a pályázat egy igazán emlékezetes Valentin-napi meglepetésre, igazán telitalálat volt, mivel vérbeli rajongókhoz került az ajándék. Lehetne még taglalni, hogy mennyire romantikus volt az egész program, de itt tényleg igaz: pár kép többet mond ezer szónál, úgyhogy csekkoljátok inkább a galériánkat erre!

Azoknak pedig, akik szeretnének egy hasonló eseményen részt venni, indítsák el az alábbi összeállítást (a szerenádon elhangzott dalok vannak benne), majd kattintsanak ide és érezzék át a feelinget. Aztán ki tudja, hátha jövőre titeket is meglep valaki egy hasonlóan romantikus szerenáddal.