Braindogs a Kobuciban

Erre a nyárra a Kobuci az egyik legjobb nyári hellyé nőtte ki magát. Leszámítva, hogy rosé folyóbora az ihatatlan kategóriába tartozik már évek óta – a fehérrel és a vörössel egyetemben – a kert igazán tökéletes hely délutáni ücsörgésre, baráti beszélgetésre, esti koncertre, mindenre. Most meg még Braindogs is lesz, kívánhat ennél többet valaki?

A 6 éve indult és váratlan sikert arató Tom Waits születésnapi örömzenélésből évente többet is el tudna viselni a közönség, de a banda nem viszi túlzásba a fellépéseket. Talán ez is a titka annak, hogy mindig öröm és különleges alkalom, ha végre ismét összeállnak. Most pedig, a hírek szerint, még új programmal is készülnek, vagyis aki már unja a régit az is benézhet szerda este a Kobuci kertbe.

Hogy turnét emlegettem volna? Bizony! Lesznek további állomások is, mégpedig a budapesti után szépen sorban, a hét következő napjain. Május 30-án a szegedi Ifjúsági Házban, 31-én Pécsett  a Zsolnay negyedben, június 1-én pedig Murgbergben lépnek fel az urak, hogy aztán egy újabb évre, de a nyárra biztosan visszavonuljanak törzsbandájukba.

Lívius és Kiss Tibi Tom Waits projektre pont a Kobuci színpadára való. Legyen hozzá egyszerre meleg és hűvös, szelíd nyári esténk, amihez tökéletesen illik pár pohár – nem folyó – rosé.

 ________________________

Kobuci Kert 2013-05-29, 20:00 – The Braindogs – Zenés színházi est Tom Waits dalokkal
Kiss Tibor (Quimby), Varga Livius (Quimby), Ripoff Raskolnikov (A), Ian Siegal (UK), Frenk, Nagy Szabolcs, Varga Laca

Belépő: 3000 Ft