Halászlé, bejgli, Vad Fruttik, Akvárium

Hogy a fenti logikai sor ne csak az evéstől kontrollt vesztett elme szüleménye legyen december 29-én Budapesten az Akvárium klubban  kell megjelenni, ahol hazánk egyik legjobb koncertzenekara a Vad Fruttik a találó Bejgli Tour  4. felvonásaként ad ad év végi hangversenyt.

Miért érdemes eljönni? Mert le lehet mozogni a kilókat, felidézni a nyári fesztiválemlékeket vagy csak visszatérni kicsit az ünnepek kapcsán a valóságba és ugrálni egy óriásit a néhol csontig hatolóan valóságos dalszövegekre!

A program gerincét feltehetően most is a legutolsó, Fénystopposok c. album adja majd, de nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy  egyszerre fogja ordítani a teljes publikum, hogy jelezd már édesanyádnak, hogy legyen olyan kedves és napraforgómagra juttasson nekem alá egy kis készpénzt, vagyis: „szóljál már muternek dobjon le szotyira pénzt”!

Likó Marciékban ritkán csalódik az ember, most is telt házas őrület várható az Akváriumban, ha úgy tetszik szilveszteri ráhangolódásképp. Amúgy sem valószínű, hogy még sokáig vehetünk részt ilyen meghitt klubkoncerteken a Fruttikkal, immáron sokadszorra töltik meg pillanatok alatt Budapest kisebb, közepesebb koncerthelyszíneit. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én el sem tudom képzelni magam egy PeCsás buliban a Boroskólára ugrálva. Ahhoz kell a feeling ahogy ring alattam a Hajó, hullámzik az Akvárium, és nyugodtan kiköthetem Marci cipőfűzőjét, már ha úgy tartja kedvem…

Az előzenekari címet ezen az estén az Elefánt érdemelte ki, velük odalent lehet ismerkedni. Annyi számomra is hamar kiderült, ők is gyakran eltévednek az élet napos oldaláról, pont míg a Vad Fruttik. De tulajdonképpen miért is kell mindig teli szájjal mosolyogni? Pedig most még okunk is van vigyorogni: egy remek bulira van kilátás december 29-re.

Vétek lenne kihagyni.

Vad Fruttik, Elefánt

2012.12.29. 21h

Akvárium klub

Jegy: elővét 1800, ott 2200 HUF (ha lesz még)