Új Renaissance mixalbum Hernan Cattaneo-tól!

A brit kultlabel, a Renaissance mindig is jelentős szerepet játszott a mix-válogatások fejlődésében. Annak idején, a kiadó 1992-es indulásakor a közönség számára is elérhető mixek többnyire silány felvételi minőségű kazetták voltak, melyeket a lemezboltok pultjai mögül árultak. Ám a dolgok hamarosan megváltoztak. 1994-ben a kiadó megjelentette a legelső „The Mix Collection” mixét Sasha és John Digweed szelektálásával, s megnyitotta az utat a mix CD-k előtt. Most, hogy a kiadó 2012 végén a huszadik születésnapját ünnepli, egy sor válogatáslemezzel állít majd mementót a két évtizedes fennállás tiszteletére. Az elsőt a dél-amerikai legenda, Hernán Cattaneo szállítja majd. Egy olyan művész, aki szinonimájává vált annak az aprólékos hangzásnak, mely a Renaissance-t meghatározza.

A dupla lemezes anyag első diszkje a deep house és lágyabb elektronikus groove-ok világát hozza majd el, többek között Guy J, Ripperton, Guy Gerber, vagy Martin Garcia produkcióit felvonultatva. A második válogatáson Hernan feljebb emeli az energiaszintet, és magasabb sebességi fokozatba kapcsol. Layo & Bushwacka! feat. Cevin Fisher, Guy Mantzur, Agoria, és maga Hernán Cattaneo trackjei gondoskodnak majd a hallószervek kényeztetéséről.

Összességében a végeredmény egy klasszikus Hernán, és egy klasszikus Renaissance. Két pazarul összeállított ajándék, mely felmutatja mind a lemezlovas, mind a kiadó brandjének makulátlan csillogását. A Renaissance szeptember 24-én dobja piacra hivatalosan Hernán Cattaneo „Masters Series”-ét.

HERNÁN CATTANEO-val legközelebb az október 13-i BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL-on találkozhat a magyar közönség.