PAFE negyedik nap – ajánló

Nem esik az eső, a tócsák felszáradtak, a sár lassan porrá alakul, vagyis gyakorlatilag tökéletes PAFE időjárás van és mivel Pünkösdöt üljük épp, ezért még a hétfői munkakezdés sem tarthat vissza senkit attól, hogy el/le/fel/beugorjon Szántódra a PAFE utolsó napjára.

A hajtás után szemezgetünk kicsit a programból.

Aki nem akar korán érkezni mondván, hogy az utolsó napban nem a korai kezdés, hanem a késői zárás a lényeg, annak tökéletes kezdő programot jelent Maszkuráék koncertje (18:00, Pesti Est Nagysátor). Aki pedig nem szívesen rohangál a helyszínek között, az ugyanabban a sátorban meghallgathatja Kowalsky meg a  Vega (19:30) üzeneteit és kis Anima-s (21:00) kitérő után jön Anna and the Barbies (21:00) – komplett esti bemelegítésre alkalmas program egyetlen sátorban. Aki pedig az egész estét a Pest Est gyomrában töltené, az éjféltől a Belgaval inthet be a világnak. Az utolsó nap zárásaként a Pesti Est színpadán a Kutya Vacsorája lép fel (1:30) és egyáltalán nem kérdéses, hogy Líviuszék koncertjén minden maradék energiánkra szükségünk lesz.

Aki ott volt a harmadik napon a(z állítólag fergeteges) Pokolgép koncerten az egészen biztosan nem hagyhatja ki a negyediken Kalapács Józsi fellépését sem (21:00 Rockélet Metálsátor).

Kíváncsian várjuk, hogy mennyire fog működni Péterfy Bori kisebb terekhez illő zenéje az egyáltalán nem intim hangulatú nagyszínapadon. 21:20-tól erre egyértelmű választ fogunk kapni.

A nagyszínpadot 23:50-től az Ocho Macho búcsúztatja, majd 1:00-tól Papp Szabi bandája a Supernem zárja. Azt már többször tapasztalhattuk, hogy kisebb térben az ő zenéjük is működik, de nagyon, ám Papp Szabit ismerve nem kétséges, hogy megadják a módját ennek a PAFE búcsúnak is, és tisztességgel szétkapják majd magukat és a közönséget is.

Lehetetlen egy ajánlóban mindent felsorolni, arra egyébként is ott a részletes program, de a végén címszavakban még pár név, időpont és hely, vagyis koncertek, amikre érdemes még búcsúzóul betévedni:
21:00 Intim Torna, Zeneszöveg.hu
23:20 Mary Popkids, Zeneszöveg.hu
0:00 KisS Forever Band, Rockélet Metálsátor