Dub FX az EFÜ-n

Aki ott volt tavaly a VOLT-on DUB FX fellépésén, annak nem kérdés, hogy hol lesz idén, május 21-én este.

Aki azon az estén épp nem egy soproni sátor környékén tolongott, annak, pótlandó az élményt, mindenképpen érdemes ellátogatnia az EFÜ-re szombaton este. Még akkor is, ha már nem éppen egyetemista, vagy főiskolás korú. Ünnepelni idősebben is lehet, amihez jobb társaságot DUB FX-nél keresve is alig lehetne találni.

Az „EFÜ” Egyetemisták és Főiskolások Ünnepe, melynek szervezői idén egy nagy fellépővel rukkoltak elő, aki nem más mint: DUB FX! Meghívták a világ leghíresebb utcazenészét, aki mellett fellép a Punnany Massif csapata, Karányi illetve a Mary PopKids zenekar! A line-upot erősíti még a RobotRock, DJ Juhász és a Buddhasmile. DubFX alias Ben Stanford, egy világhírű utcai előadóművész, mondhatni utcazenész, de a hagyományos értelembe véve annál sokkal több. Zenéjéhez loop és effekt pedálokat használ, ezekkel keveri össze a saját beatbox, vokál, baseline és ének/rap hangjait, amik egymásra épülő rétegekként, olyan hatást keltenek, mintha egy teljes zenekar játszana. Kedvenc stílusait szívesen vegyíti, mint például a raggae-t, a drum&bass-t, a dub-ot, a hiphop-ot vagy a jazzt!

Idén a TF Udvarban láthatjuk először a mestert alkotni május 21-én a Meex szervezésében! A kedvezményes 1150 Ft-os jegyár igen csak kecsegtető az Otp Juniornak köszönhetően! Info: www.meex.hu.

EFÜ – EGYETEMISTÁK és FŐISKOLÁSOK ÜNNEPE

LINE UP:

MARY POPKIDS http://www.facebook.com/marypopkids
PUNNANY MASSIF www.punnanymassif.hu
***DUB FX*** http://www.facebook.com/dubfx
KARÁNYI http://www.facebook.com/karanyi
ROBOTROCK http://www.facebook.com/robotrockmusik
DJ JUHÁSZ
BUDDHASMILE http://www.facebook.com/buddhasmile.hu

Jegyárak:
OTP JUNIOR KÁRTYÁVAL: 1150 Ft
Meex szervezőknél: 2.000 Ft
Elővételben: 2300 Ft /tex.hu/
HELYSZÍNEN: 3000 Ft

Megvásárolható:
– www.meex.hu MEEX iroda /Cím: Budapest, Zrínyi utca 4./
– www.tex.hu

Kezdés: 18:00 / Május 21. / TF: Alkotás utca 44. / 18+ / MEEX