Lemezbemutatót tart a Subscribe a Dürer Kertben

Április 22-én, pénteken a Dürer Kert nagytermében mutatja be vadonatúj, Bookmarks című lemezét a Subscribe zenekar. A fiúk hatalmas bulival készülnek, az új album anyagán kívül egy facebook-szavazás alapján összeválogatott, régi dalokból álló blokkot is hallhatnak majd a rajongók.

A srácoknál valószínűleg végleg elgurult a gyógyszer, ugyanis elkészítették legbensőségesebb, de ugyanakkor talán legcsapongóbb lemezüket, ahol a George Michael-es vagy Tiesto-s betétek kiválóan megférnek egymással a metalos darálások mellett. Az is kiderül az új albumon, hogy rendesen megtanultak dalokat írni, mostanra forrotta ki magát igazán az immáron 7 tagra duzzadt formáció.

„Nagyon nagy bulival készülünk, a tervek szerint az egész új lemezt elejétől végéig eljátsszuk, de természetesen pár régi klasszikust is elő kell kapnunk, ha nem akarunk saját vérünkben tocsogni a színpadon, amit ellenkező esetben a híresen fanatikus rajongóink bosszúja idézne elő” – mondta Anga Kis Miklós, a Subscribe basszusgitárosa. – A régi blokk dalait a facebook oldalunkon meghirdetett szavazás alapján válogatjuk össze, hogy tényleg azt hallhassa a közönség, amit szeretne.

A bemelegítésről ezúttal is a legkülönbözőbb stílusokból érkező kiváló bandák gondoskodnak. Az új gitárossal felálló The Southern Oracle (ex-Slaughter At The Engagement Party) nyit, akik itthon jelenleg a legerősebb metal/deathcore brigádnak számítanak. Majd a szlovéniai Elvis Jackson jön, akik nagyon energikus party rockot játszanak, rengeteg stílust keverve. A Subscribe 22:30-kor lép színpadra, majd a legifjabb generáció reménysége, az intenzív színpadi munkájáról is nevezetes, alternatív metalban erős AWS zár. Ők aznap megjelenő lemezüket – melyen közreműködik az egyik Subscribe-frontember, Bálint is – mutatják be íziben.
A belépő elővételben 1300, a koncert napján 1600 forintba kerül.

További információ: