Deerhoof & Max Tundra-játék – Nyerj belépőt a koncertre!

Joan Wasser és a The Irrepressibles után újabb nagy durranás a Trafó színpadán: érkezik a Deerhoof és Max Tundra!

Gyermekien bájos, már-már rajzfilmbe illő naiv dallamok és játékos, váratlan ötletekben tobzódó, már-már kaotikusan szertelen rock – a Deerhoof nemcsak egyedülállóan hozza össze ezeket a látszólagos ellentéteket, hanem azt is megmutatja, hogy az “avant-pop” igenis élvezetes, feltéve, hogy jól értjük, mi az avantgárd, és mi a pop.

Max Tundra, vagyis a londoni Ben Jacobs sok más tinédzserhez hasonlóan számítógépen, korának megfelelően egy Amigán kezdett el zenélni. Első kislemezének anyagát ötven helyre is elküldte, de csak a legendás Warp akarta megjelentetni – azóta a szintén nagynevű Domino gondozza kiadványait –, máshonnan olyan kritikákat kapott, hogy „túl sok ötlete van”. Ez azóta is visszatér vele kapcsolatban: egy-egy számába annyi mindent sűrít bele, mint más zenekarok teljes albumokba; a poptól az R&B-in át a technóig, a funky-tól videójáték-puttyogáson át a progresszív rockig és tovább ugrál nyaktörő sebességgel.

A Fesztblog és a Trafó közös játékán most páros belépőt nyerhettek az április 24-én, szombaton 20:00-kor kezdődő koncertre!

Kérdés: A Trafó Voices sorozatának hányadik része lesz a szombati?

A választ április 22-én éjfélig várjuk a jatek[kukac]freeblog.hu címre.

Megfejtésedet az email tárgyába írd be!

A kisorsolt nyertes(eke)t válaszlevében értesítjük, két főre szóló belépőjét a Trafó pénztárában veheti majd át, az emailcíme bemondásával.

További infókat a koncertről, illetve segítséget a játékhoz itt találtok.