Vicky Sunday New Project

2010. 04. 23. péntek 19:00

Rocktogon (6. ker. Mozsár utca 9.)
Vendég: Super Bad Heroes, Keep Of(f) the Grass, Indeed
Belépő: 800 ft

Úgy tűnik, Vicky Sunday-nek semmi sem elég nagy kihívás. Alig, hogy korábbi bandájával a Sounday INC-vel elbúcsúzott lelkes közönségétől, máris újabb, talán még nagyobb fába vágta fejszéjét.

Új kezdeményezése a Vicky Sunday – The Music Project nevet kapta, ami kiválóan tükrözi a legendás énekes terveit. „Rengeteg zeneszerző, együttes munkásságát tisztelem és becsülöm, de a hatásokból szeretek valami sajátot összegyúrni. Így született meg az új csapat ötlete is 2009 őszén. Olyan zenét szeretnék alkotni, ami lehet, hogy sok munkát igényel, de sok év múlva is büszke lehetek rá.” – foglalta össze az elképzelést Sunday.

Az énekes profin összeillesztett, műfaji sallangoktól mentes nótákat ígér a rajongóknak: „Arra gondoltam, hogy szinte „panterásan” konkrét alapokra valami jóval fogósabb dallam kerüljön, akár indusztriál, vagy dark-os effektusokkal kísérve. Néhány számban ráadásul a tiszta, akusztikus gitár, és némileg etnós dallamvilág is szerepet kap, csak hogy totális legyen a káosz.”

A debütálással sem váratja sokáig a rajongókat Vicky. Az új felállás első koncertje április 23-án lesz a főváros egyik rock kult-helyének számító, belvárosi Rocktogonban.

www.vickysunday.com