Játék! Nyerj páros jegyet a következő Kunk bulira!

Három páros jegy keres gazdát, méghozzá olyasvalakit, aki tudja a választ az alábbi kérdésre:

João és Luciano, a Twelves két tagja mindketten 1980 júliusában születtek, ráadásul ugyanazon a napon. Hányadikán?

a) 12

b) 2

c) 21

Ezek közül kell tehát egyet kiválasztani, és azt december 10. 23:59-ig elküldeni a jatek@freeblog.hu címre. A tárgy legyen „Kunk”, és ne felejtsd el a saját és a partnered nevét is odaírni a helyesnek tartott válasz mellé! A szerencsés nyerteseket e-mailben értesítjük december 11-én reggel. Hajrá!

A The Twelves Rio de Janeiro válasza a Daft Punkra: diszkózene 2112-ből, garantált óceánparti naplemente hangulattal, amire mindnyájunknak nagy szüksége van így a téli borongás idején.

João és Luciano egyike a legfelkapottabb producerduóknak, akik a blog-színtérből emelkedtek ki az elmúlt években. 2007 nyarán törtek be a köztudatba M.I.A.-nek készített remixükkel, ami aztán rengeteg sztár-dj szettjének lett húzó trekkje, Kissy Sell Out pedig lejátszotta a BBC-n az „In New Djs We Trust” című trenddiktáló műsorában.

Azóta olyan nagy nevek rendelnek tőlük remixeket, mint a Virgins a „Rich Girl”-höz vagy La Roux az „In For The Kill”-hez. De remixelték a Radioheadet, az A-Ha klasszikusát, a „Take On Me”-t, a Fever Ray-t, Kylie-t, Groove Armada-t… s szinte mindegyik újragondolásuk felugrott a népszerűségi lista tetejére a Hype Machine-on. Annie Mac meghívta őket a BBC Radio 1-es műsorába, aminek örömére egy minimixet
készítettek, a Spin Magazine pedig kinevezte őket az egyik olyan fellépőnek, akikre figyelni kell az idei SXSW fesztiválon Amerikában, és nemrég debütáltak Párizsban, a legendás Social Clubban. Élő fellépésük egyedülálló a maga nemében: virtuóz keveréke az élő szintinek, dobgépnek, a mash-upoknak és a helyben remixelésnek. A duó számára az egyik legfontosabb elem az improvizáció, és annyira jól csinálják, hogy ez önmagában 2009 egyik különleges és kihagyhatatlan eseményévé avanzsálja a 12.12.-ei fellépést.

A dj-pult mögött hallható és látható lesz még Brandon és Cigi a menő elektro és indie vonalán, illetve Budapest szárnyaló elektro-csodagyereke, az MTV-klipet „növesztett” We Plants are Happy Plants.