Bomb The Jazz szilveszter: a város legjobb bulija!

Ha a Bomb The Jazz kerül szóba, akkor minden rendes partiállat tudja, hogy mire számíthat. Különösen igaz ez akkor, ha az év utolsó bulijáról van szó, és Suhaidék most sem szarral gurigáznak: A Ninja Tunes egyik ékkövét, Bonobot hívták el évbúcsúztató zenés-táncos báljukra. Akinek benne van a bugi a lábában, annak nem kérdés, hogy melyik bulit választja majd.

Tapasztaltabb partianimálok már nem lepődnek meg, ha a karácsonyi ünnepkör közeledtével a fakutya és a sültmalac mellett a lemezdobáló nindzsamajom is előkerül. Simon Green, azaz Bonobo a csimpánzok azon alfajától kölcsönözte nevét, akik ha szembetalákoznak, a jól bevált harc helyett inkább étellel kínálják egymást, majd szexuális értelemben is szorosra fűzik az ismeretséget. Valami hasonló történik Budapesten is az elmúlt hat évben: az emberek karácsonykor bőségesen megetetik egymást, majd elmennek Bonobora ismerkedni és táncolni. Idén több idő marad az emésztésre, de csak hogy annál mozgalmasabb legyen a buli.

Simon akár DJ-ként, akár zenekarával érkezik Budapestre, mindig hálás közönségre talál, akik nem felejtenek el táncolni és ismerkedni. Neve láthatóan gyökeret vert a jóízlésű fejekben: a Bonobo kifejezésre már a szó mindkét értelemben találunk magyar nyelvű bejegyzést a Wikipedia-n (http://hu.wikipedia.org/wiki/Bonob%C3%B3http://hu.wikipedia.org/wiki/Bonobo). Legutóbbi BTJ-s fellépése óta egy Bonobo koncert DVD-vel lett gazdagabb a világ, év végén pedig hosszabb szünet után új saját zenével jelentkezett (www.youtube.com/watch?v=3wxJu-X0zVo), amely egyben a tavaszra esedékes, negyedik lemezének is előzetese. A The Keeper-ben a Theo Parrish és Flying Lotus zenékből ismert Andreya Triana énekel – ő egyébként a Ninja Tune legújabb igazoltja, lemezén pedig nem más mint Bonobo dolgozik.

A szilveszteri jókívánságokat a BombTheJazz All Stars DJ-k mondják el dalban, a ceremóniát pedig a Kelemen Kabátban sztárja, JZA MC, és korunk hőse, Pándi Balázs vezénylik.

RSVP

Last FM: http://www.last.fm/event/1315726
Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=189824835757

2009. dec 31. @ Minyon bár
Budapest, VII. Király u. 8.

BONOBO (DJ Set) / Ninja Tune, London
Crimson
Haze
Johnny Drama
Suhaid
Waxman
Vázsonyi J.

+ PUN DMC & JZA MC, mint ceremóniamesterek
és a Kiégő Izzók

Belépő: elővételben 5000 Ft, helyszínen 6000 Ft (benne: welcome drink és éjféli pezsgő)
vacsorával együtt: 10000 Ft

Elővételi helyek: Minyon Bár (VII. Király u. 8. Tel.: 1-878-2016), Deep lemezbolt (VI., Aradi u. 22.)
Kapunyitás: 20.30h