Jáksó csukát temetett – Hamarosan kezdődik a Balaton Music Wave Fesztivál

Már csak néhány nap és kezdetét veszi az őrület. Jáksó Laci a Depresszió frontemberével, Halász Ferivel csukát temetett Zánkán. Sütött a nap, meleg volt a víz, Laci szemei pedig kocsányon lógtak. Szép lányok, kellemes környezet, július 9-től pedig rockzene.

Ez a balatoni megmozdulás nekünk azért is szívügyünk, mert a magyar tenger partján mindig élmény koncertet adni. Mi egy tipikus fesztiválzenekar vagyunk, errefelé  azonban ritkán lépünk fel – mondta Halász Ferenc, a Depresszió énekese. A napsütés, a meleg víz és a finom ételek láttán megértettük miről is beszél a népszerű rocker, de Jáksó mint mindig most is más oldalról közelítette meg a dolgokat.

Megnéztem a helyet, és minden egyben van. Nagy, nyílt tér, hajók. Imádom a hajókat. A legnagyobb problémám velük egyedül annyi, hogy józanul is, de részegen még nehezebben mászok fel rá. A lányokat leteszteltem, őszintén mondhatom semmi kivetnivalóm nincs az itt látottakkal, a sör pedig mindenképpen olcsó lesz. Mi kell még? – kérdezte a Heti Hetes műsorvezetője, akinek bizony nagy erőfeszítésébe tellett, mire rájött hogyan is használjuk megfelelően az ásót. A kezdeti nevetgélés aztán komoly munkába fulladt. Jáksó László és Halász Ferenc csukát temettek, ezzel letették a július 9-10-11-én megrendezésre kerülő Balaton Music Wave Fesztivál alapkövét.

Biztosak vagyunk benne, hogy jó idő lesz, ezt pedig mi, szervezők megpróbáljuk kedvező árakkal megtámogatni. Tudjuk mi is, hogy a jó koncertek mellé mindenki szívesen fogyasztja kedvenc italát, mi pedig próbáltuk elérhető közelségbe hozni mindenki kedvencét – mondta Wallner András marketingigazgató.

Július 9-én 5250 forintot ér a Bors! Azok az olvasók, akik a Balaton Music Wave Fesztivál első  napján (július 9.) az aznapi Borssal a kezükben vesznek háromnapos jegyet 10.500 forint helyett csak 5250 forintot fizetnek a pénztárnál. Keressétek az akciót a standoknál, aztán zúzás lefelé!

Ha kíváncsi vagy Jáksó csuka temetésére, megnézheted itt: http://juj.hu/ny/index.php?cid=1480

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Volt egyszer egy fesztivál… Balaton Music Wave Idén nincsen Balatone fesztivál… Pedig szerettem volna, mert csak jót hallottam róla. Viszont lesz Balaton Music Wave, „ez is jó lesz” gondoltunk és kedden meg is született az elhatározás ebédidőben: csütörtök, péntek szabi, aztán „zúzás lefelé”. ...
Világsztárokkal erősít a Balaton Music Wave Világsztárok, Balaton-part és büdöscsuka bajnokság - mindez a Balaton Music Wave fesztiválon július 9-10-11-én a Zánkai Ifjúsági Centrumban, amit már jól ismerhet a fesztiváljáró közönség. Azaz újra napfény, strand, buli, bikinis csajok, bulis pasik ...
Percről percre a Balaton Music Wave-en! Ezekben a napokban nem csak Zamárdiban szórakozhat az, aki a Balaton partján akar fesztiválozni: Zánkán, mindenki Zánkáján is most zajlik a Balaton Music Wave fesztivál! Jó szokásunkhoz híven ott is jelen vagyunk, onnan is szállítjuk nektek a legfris...