Jáksó csukát temetett – Hamarosan kezdődik a Balaton Music Wave Fesztivál

Már csak néhány nap és kezdetét veszi az őrület. Jáksó Laci a Depresszió frontemberével, Halász Ferivel csukát temetett Zánkán. Sütött a nap, meleg volt a víz, Laci szemei pedig kocsányon lógtak. Szép lányok, kellemes környezet, július 9-től pedig rockzene.

Ez a balatoni megmozdulás nekünk azért is szívügyünk, mert a magyar tenger partján mindig élmény koncertet adni. Mi egy tipikus fesztiválzenekar vagyunk, errefelé  azonban ritkán lépünk fel – mondta Halász Ferenc, a Depresszió énekese. A napsütés, a meleg víz és a finom ételek láttán megértettük miről is beszél a népszerű rocker, de Jáksó mint mindig most is más oldalról közelítette meg a dolgokat.

Megnéztem a helyet, és minden egyben van. Nagy, nyílt tér, hajók. Imádom a hajókat. A legnagyobb problémám velük egyedül annyi, hogy józanul is, de részegen még nehezebben mászok fel rá. A lányokat leteszteltem, őszintén mondhatom semmi kivetnivalóm nincs az itt látottakkal, a sör pedig mindenképpen olcsó lesz. Mi kell még? – kérdezte a Heti Hetes műsorvezetője, akinek bizony nagy erőfeszítésébe tellett, mire rájött hogyan is használjuk megfelelően az ásót. A kezdeti nevetgélés aztán komoly munkába fulladt. Jáksó László és Halász Ferenc csukát temettek, ezzel letették a július 9-10-11-én megrendezésre kerülő Balaton Music Wave Fesztivál alapkövét.

Biztosak vagyunk benne, hogy jó idő lesz, ezt pedig mi, szervezők megpróbáljuk kedvező árakkal megtámogatni. Tudjuk mi is, hogy a jó koncertek mellé mindenki szívesen fogyasztja kedvenc italát, mi pedig próbáltuk elérhető közelségbe hozni mindenki kedvencét – mondta Wallner András marketingigazgató.

Július 9-én 5250 forintot ér a Bors! Azok az olvasók, akik a Balaton Music Wave Fesztivál első  napján (július 9.) az aznapi Borssal a kezükben vesznek háromnapos jegyet 10.500 forint helyett csak 5250 forintot fizetnek a pénztárnál. Keressétek az akciót a standoknál, aztán zúzás lefelé!

Ha kíváncsi vagy Jáksó csuka temetésére, megnézheted itt: http://juj.hu/ny/index.php?cid=1480