Strandra magyar!

A Strandra Magyar! Magyarországi Strandfesztivál 2009. június 27. és július 5. között kivételes strandolási lehetőséget nyújt a fürdőzni vágyóknak: egyszeri kedvezményes belépő megvásárlásával 9 napon át biztosít országszerte akár 100 strandra, aquaparkba, termál- és gyógyfürdőbe, uszodába belépést!

Az esemény egyik célja visszacsábítani a gyönyörűbbnél-gyönyörűbb magyar strandokra a hazai közönséget. Most a strandfesztivál kiváló alkalmat teremt az érdeklődőknek, családoknak  az ország strandjainak, termál- és gyógyfürdőinek megismerésére, kipróbálására, újrafelfedezésére igen kedvező feltételekkel.

A rendezők alapvető törekvése egyezik a Magyar Turizmus Zrt. 2009-es hazai turizmusélénkítő stratégiájával, amely felhívja figyelmünket az itthon is megszerezhető turisztikai élményekre: „Itthon láss csodát!”. Való igaz, a vizek országaként csodálatos dolgok itthon is vannak! A szervezők szándéka ezért a strandkultúra népszerűsítése mellett, hogy a nyaralni vágyók ne csupán a tengerparti nyaralásokat részesítsék előnyben, hanem fedezzék fel „újra” a belföldi vízpartokat, fürdőhelyeket. Tex

A Strandra Magyar! kínálta kedvezményes strandolási lehetőséggel még ebben a gazdaságilag kedvezőtlenebb helyzetben sem kell lemondani a pihenésről! Sőt, a nehezebb szociális helyzetben élők, nagycsaládosok számára is alkalom nyílik arra, hogy szélesebb körben betekintést nyerjenek hazánk fürdővilágába.

Ugyanebben az időszakban ezért a strandokkal, fürdőkkel egy településen működő szállodák közül többen is kedvezményes szálláslehetőséget kínálnak majd a résztvevőknek, elősegítve a nyaralással kapcsolatos választási döntéseket. A programhoz folyamatosan csatlakozó strandok és szállodák részletes ajánlatai a www.strandramagyar.hu weboldalon érhetők el, valamint a jeggyel rendelkezőknek az első belépéskor átadásra kerülő programfüzetben.

A belépőjegyek 2009. május 18-tól a rendezvény utolsó napjáig megvásárolhatók országosan a Ticket Express jegyiroda hálózatában (www.strandramagyar.hu, info@strandramagyar.hu