Ingyen letölthető új Realistic Crew lemez!

A 2008-as Overcome után június 15.-én megjelenik a Realistic Crew harmadik albuma, Freedom Eats The Soul címmel! Sok más zenekarhoz hasonlóan a Realistic Crew is úgy döntött, hogy az albumot ingyenesen letölthető formában jelenteti meg! A letöltés június 15.-én a www.realisticcrew.net oldalon indul.

Limitált példányszámban
hagyományos formában is kiadjuk a lemezt.

A cd június 16.-tól
megvásárolható az AktRecords és a Deep Records üzleteiben, a Toldi
Moziban és a Kiadó Kocsmában.

Mindezt pedig június 25.-én, csütörtökön, az A38 Teraszán lemezavató koncerttel ünnepeli meg a csapat.

A hangzás jazzes elemekkel gazdagodott, miközben nem vesztek el a széttördelt ütemek, mélysötét tónusok, atmoszféra teremtő zajfutamok sem. Az új dalok súlyosabb kifejező erővel, kevesebb neszezéssel és melankóliával, absztrakt hiphop, triphop és jungle elemek különleges egyvelegével rántanak ki minket a besztondult városi milliőből. A tradícionális verse/refrén szerkezet és az ének sokkal hangsúlyosabb szerephez jut, mint az instrumentális, hangulati elemekben bővelkedő Overcome albumon.

Váltás a frontvonalon:
Fontos bejelenteni valónk, hogy a lemez felvételeinek befejeztével a zenekar és Berger Dalma útjai elváltak. A Realistic Crew új énekesnője a számos produkcióból és a Beat Dis éléről is ismert Judie Jay, akinek első RC-s fellépése a május 21.-ei, teltházas Cinema Touron volt. A Cinema Tour-os koncertfelvételeken megnézhetitek Judie debütálását:
One Year: http://www.youtube.com/watch?v=-ab0hpU-KZA
Synchron: http://www.youtube.com/watch?v=IVvXS2HfdCk
és egy új dal: Incore Wrecked /Mc Zeek/: http://www.youtube.com/watch?v=fOOjN9t_smI

Realistic Crew Lemezavató Koncert
Dj Sztyepp / Realistic Crew
június 25.
A38 Terasz
kezdés: 21:00
belépő: 500 Ft /lefogyasztható!/