Nyer-e? Mény! Menj el pároddal a Cinema Tourra!

A teendő pedig nem más, mint válaszolni egy kérdésre. Egy olyan kérdésre, ami egyelőre még nem szerepel az érettségi tételek között, de ki tudja, mit hoz a jövő… Ha így halad a zenekar a megkezdett, hogyúgymondjam lenini úton, akkor még bármi lehet. De mivel még nem érettségi tétel, mi nyugodtan feltehetjük nektek, nem fog kopogtatni az Oktatási Minisztérium a kiadónál, hogy „Akkor ezt mégis hogy tetszettek gondolni, kiskezit’ csókolom?!”.

Lássuk tehát azt az információ megszerzésére irányuló betűhalmazt, amit egyébként kérdésnek hívnak (csak nem akartam a szóismétlés gyarló bűnébe esni – noha sikerült), aminek megválaszolásával szerencsés nyertesek tömkelege nyerhet bebocsáttást a Toldi mozi szentélyébe május havának 21-ik napján.

Ki a Realistic Crew új énekesnője?
– Judie Jay
– Lola
– Moog Tonya

Aki akármennyire is képben van a hazai zenei világ azon szegmensében, ahol már nem Horváth Csárli az irányadó, de még nincs csak szó sincs Pély „Nem jött át” Barnabás zenei szakértéséről, annak nem lesz nehéz feladvány a fenti kérdés (és már megint!) megválaszolása. Ha ez az eset áll fenn, akkor meg nincs más teendő, minthogy fogni bármilyen e-mail írására alkalmas eszközt, és azon nyomban vesse elektronikus formába tudását, amit a jatek@freeblog.hu címre küldjön el. Külön felhívnánk a figyelmet arra, hogy létezik egy beküldési határidő is, aminek napja jelen havunk idusának vége, konkrétan május 18-a. Hogy közműveljünk is egy kicsit, nem árt tudni, hogy a már-már legendás II. János Pál pápa születésének napja (89 éves lenne az öreg), és az öreg francia hadurat is e napon iktatták be császárságába I. Napoleon néven…

Azon szerencsések, akikhez a páros jegyek vándorolni fognak, erről bizony mondom néktek értesítést fognak kapni, benne minden információval, hogy mikor és hol lehet hozzájutni a jegyekhez, és ezáltal jogot nyerni arra, hogy bejuthassanak a Toldi mozi legendás kulisszái – elé. Előre fel barátim’, ingyen jegy az nem kerül pénzbe!