The Prodigy, Tiesto és Nine Inch Nails a CokeLive Félsziget Fesztiválon

Minden eddiginél erősebb sztárfelhozatallal várja – idén is a marosvásárhelyi Vikend telepen – Erdélybe a fesztiválozókat, a CokeLive Félsziget Fesztivál július 23-26 között.

Immár hetedik éve várja látogatóit – a Sziget Szervezőiroda szervezésében – Erdély legnagyobb ifjúsági-,
zenei fesztiválja, az idén CokeLive előnévvel bővült Félsziget Fesztivál. A korábban szárnyra kapott hírekkel ellentétben, továbbra is a marosvásárhelyi Víkend-telep ad helyt a fesztiválnak, ahol a Nagyszínpadon minden eddiginél húzósabb zenei mezőnyt a legnagyobb európai fesztiválok főműsoridős sztárjai erősítik majd, és
idén fergeteges szabadtéri partikra is sor kerül az új helyszínnek számító Coke Teraszon. A Party Arénában pedig a legnépszerűbb nemzetközi sztár dj-k lépnek színpadra az elektronikus zene rajongói előtt.

A CokeLive Félsziget Fesztivál egyik headlinere, minden idők legnépszerűbb elektronikus zenekara, a The
Prodigy lesz. A brit trió februárban megjelent új albuma, az Invaders Must Die egyből az európai és a brit lemezeladási lista élén nyitott. A világ egyik legjobb koncertzenekaraként is számon tartott csapat lemezbemutató turnéja keretében látogat ismét Romániába egy fergeteges produkcióval.

A Nine Inch Nails a legtürelmetlenebbül várt előadók közé tartozik Romániában. A zseniális Trent Reznor
zenekara azt követően tér vissza Európába, hogy tavaly véghezvitte az eddigi legambiciózusabb projektjét – a fény- és hangvilágában is kiemelkedő Lights in the Sky amerikai turnéját. A Nine Inch Nails a folyamatos megújulást képviseli, miközben folyamatosan a rajongók érdekeit tartja szem előtt: a zenekar legutóbbi lemeze, a The Slip
ingyenesen tölthető le hivatalos honlapjukról. Egyes hírek szerint Trent Reznor zenekara európai búcsúturnéjának keretében teszi tiszteletét Marosvásárhelyen, érdemes tehát ellátogatni a Félszigetre azoknak is, akik utoljára szeretnék látni élő koncerten a Nine Inch Nailst.

Az elektronikus zenék kedvelői idén minden eddiginél nagyobb ajándékot kapnak a fesztiváltól: a világ
első számú lemezlovasa Marosvásárhelyre érkezik. A holland Tiesto az elektronikus zenék etalonjának számító DJ Mag rangsorában az első helyen végzett 2008-ban. A világ legismertebb, legnépszerűbb – és most már legjobbnak választott – DJ-jének nemzetközi sikersorozata Miamiban folytatódott, ahol nemrég kapta meg a legjobb szóló előadó
díját a nemzetközi dance-zenei díjátadón, olyan neveket előzve meg, mint Madonna vagy Britney Spears.

A fellépők listája persze még nem teljes, a szervezők további sztárokat is ígérnek. A fesztiválról
szóló legfrissebb információkat a rendezvény hivatalos honlapján, a www.cokelivefelsziget.ro oldalon lehet figyelemmel követni.

One thought on “The Prodigy, Tiesto és Nine Inch Nails a CokeLive Félsziget Fesztiválon

  1. Bár Nine Inch Nails téren nem vagyok otthon a Prodigy az garantáltan hihetetlen buli lesz! (Tiesto sem rossz a maga módján mondjuk :D)

    Köszi az infót.

Comments are closed.