S*10 Ritmikus est a Corvintetőn

Mostanra már bátran hirdethetjük, megjelenik a Royal Fixi Club! A tizenhét számos anyagon nem zörög a fuksz és nem megy a gettózás a backyardban, csak bringa van, break, kis űr és oldschool, meg Málna. A zenéket Buppa, Mr. Masters, Vasti Jackson és Takeshi jegyzi, a főszereplőn kívül pedig Balek MC, Azúr, és persze az IMMC szövegel. A jelszó továbbra is: igazi hiphop, rövid sild!

A Royal Fixi Club élő bemutatóján Buppát a Tour De Funk zenekar kíséri (Beső Pali – dob, Mezei Bandi – bass, Vasti Jackson – gitár, Mr. Masters – sampler, Q-cee – scratch), és közreműködik még a Messenger Sux futárpunk együttes, a Ludditák, a Vinyl Warriors, Balek MC és Azúr; és a csúcstalálkozóra az IMMC is megszakítja intergalaktikus pihenőjét.
A különleges műsort Takeshi és Johnny Drama vezeti fel és le, a Tour De Funk előtt közvetlenül pedig Mr. Stu és Dizko Masters ritka live actjén a sor.

Bringával gyertek, úgy illik.

Belépő:800 Ft, különlegesen csomagolt, limitált Buppa CD-vel 1500 forint. Ezenkívül megvásárolhatók a korábbi S*10 megjelenések, a Pocket Rocket 2 deluxe kiadása, és a speciális S*10xBuppa póló is.

Buppa x S*10 promó videó

Index videó Buppáról: Bumm-bumm csináld meg gyorsan

Est interjú Buppával: egyértelműen a bringás szcéna
http://est.hu/cikk/64996/buppa_-_egyertelmuen_a_bringas_szcena

További infók:

www.miafa.org

www.myspace.com/s10rec

www.myspace.com/buppaboy