mozizz magyar!

mozizz magyar, ha még teheted, ha jegyed még veheted!

második alkalommal kerül megrendezésre április 24én, pénteken, délután 6 órától 12 órán keresztül a mozifanatikusok éjszakája. non stop mozi reggel 6ig.

azt gondolod, ennyit nem lehet kibírni? na ebből látszik, hogy tavaly, az elsőt te kihagytad. aki ott volt, az tudja, bőven kibírható, aki ott lesz az idén, az tapasztalni fogja, bírná még tovább is.

ha először jönnél két apró tanács:
– gondoskodj kajáról, mert akár hiszed, akár nem a pláza egyetlen szendvicsese sem lesz nyitva hajnali 4kor csak azért, hátha ráunsz a kukoricára.
– kényelmes, nem sajnálós öltözet ajánlott. fehér kiskosztümben heverni a vászon alatt, állva is szűk nadrágban ücsörögni a lépcsőn nem biztos, hogy a legjobb választás.

két mozi közt ha kedved tartja heverhetsz majd zsákfotelokon, de ha rám hallgatsz, akkor ha a filmek között van kis szüneted és megittad a kávédat – egy elég az éjszakára, ha jó mozikat választasz -, a wc-t is megjártad, akkor a maradék 12 és fél percre kukkants be egy tetszőleges terembe, még az is lehet, hogy ottragadsz a vászon alatt. előtt.

ha pedig nehezen áll össze a program, akkor nem kell kétségbe esni attól sem, ha egy film 2-3 részletből áll majd össze egésszé, elvégre, mint írtam volt, a köztes időket is ki kell tölteni, akár egy film több részletével.

mozira fel!