Rewind special: Black Milk & Elzhi Budapesten!

Április eleje a Corvin tetőn a hiphop-fejek számára egész jól kezdődik, hiszen kilencedikén a már-már szokásossá váló Goodfellaz-est várja őket, de most  másról lesz szó, hiszen azelőtt egy nappal az amerikai underground legjobbjai is megmutatják magukat a színpadon. A „Detroit forever: Black Milk & Elzhi” nevet viselő rendezvényt a Rewind kollektíva hozta tető alá, így az ezeken a bulikon megszokott arcok itt is jelen lesznek a mikrofonok és a lemezjátszk mögött. A zenékért Cadik és Palotai mellett Dj Hex felel majd, és természetesen MC Zeek is megmutatja magát a közönségnek, és az amerikai vendégeknek.

Black Milk, aki a poszt-Dilla éra egyik legkiemelkedőbb detroiti producer&mc-je, új lemezét reklámozza (ami Tronic címmel lát napvilágot), valamint segítő kezet nyújt a budapesti színpadon a legendás Slum Village csapat egyik tagjának, bizonyos Elzhi-nek, akinek legutóbbi szólóalbumát, a The Preface-t látta el jobbnál jobb detroiti ütemekkel.

Bejutni a helyszínre 1500 forint ellenében lehetséges, és csak a helyszínen van lehetőség jegyet vásárolni, tehát nincs elővételi lehetőség. Kapunyitás este kilenckor, a dátum pedig 2009. április 8. Egy héttel a bolondok napja után, de nem átverés ez, nehogy azt gondolja bárki is… Serious hiphop lesz itten, kérem szépen!