Játék! – SzemFüles Fesztivál

Válaszolj egyetlen kérdésre és nyerd meg a 3 db páros belépő egyikét az idei Szemfüles fesztiválra!

– A fellépő zenekarok egyike 2006. augusztusában már szórakoztatta a nagyérdeműt Fészek klubban a Goldenblog díjátadón. Melyik ez a zenekar?

A helyes megfejtéseket április 3-ig várjuk a jatek@freeblog.hu-ra, és ha neked kedvez a szerencse, ott lehetsz 2009. április 10-én, pénteken,
20 órakor a Dürer-kertben:

Vajon nyitott szemmel és füllel járunk-kelünk? Vajon mindig észrevesszük azt, ami igazán érdekes? Vajon elég kíváncsiak vagyunk ahhoz, hogy felfedezzünk ismeretlen dolgokat is?

Amikor koncertre megyünk, a már jól ismert együttes jól ismert dalait akarjuk hallani, vagy elég merészek vagyunk, hogy időnként valami újjal is megpróbálkozzunk?

Ha igen, akkor a SzemFüles Fesztiválon jó alkalom nyílik erre. A  2009. április 10-én fellépő tíz zenekarból néhányat már jól ismerhetünk (Egy Kiss Erzsi Zene, Kistehén Tánczenekar, Specko Jedno), többségük azonban kevésbé ismert, vagy csak a szűkebb közönség számára. Sokféle zenei stílus és rendkívül izgalmas egyéniségek gyűjtőhelye lesz ezen a napon a Dürer-kert. Mindenki kedvére válogathat a zenei kincses ládából.