Joe és Will a Trafóban kérdezősködik

Az áprilisban hatalmasat durranó Les Petits Pilous buli után végre ismét odateszi magát az atlétatrikós osztag. Legutóbb iderepített francia vendégeikhez hasonlóan újfent egy agyonhájpolt duót hoznak, de ezúttal London legbelsőbb bugyraiból.

Joseph Ashworth és William Green más-más szcénából szakadtak ki, mégis gyorsan megtalálták a közös hangot, melynek végeláthatatlan szintitekergetés lett az eredménye. Összegyúrva Joe drum & bass tapasztalatait Will techno szeretetével ialakították saját brutálisan analóg, egyszerre darkos, de mégis játékos, a mai elektró vonalba tökéletesen illeszkedő hangzásukat. Ez annyira jól sikerült, hogy 2007 óta a Joe and Will Ask? formáció megállíthatatlanul pörög London legkúlabb klubjaiban (Trailer Trash, Durrr, Club NME, Boombox, Scala, Ministry of Sound, The Egg), de DJ és live szettjeikkel már Európa több nagyvárosát is megjárták.

Három saját EP-vel és (csak idén!) 14 remixszel Joe és Will igen termékeny producer párosnak számít. Hogy néhány példát említsünk, a Gulp Communications-nál jegyzett reszelős Bleeps vagy Hell Hawk trekkekkel könnyedén parkettet lehet bontani, csakúgy mint a Mistery Jets Elizabeth-jének kellemesen döngetősre sikerült remixével, vagy La Roux – Quicksandjének fülbámászó átiratával, mely most fog megjelenni, de már a jól ismert Kitsuné gondozásában.
Szóval, épp itt az ideje végre Budapesten is megmutatni, mit tudnak a srácok. Lehet készülni, mert december 13-án a Joe And Will Ask? garantáltan minőségi LIVE szettel fogja szétbombázni a Trafó Bár falait.

Magyar vonalból körítéseként a Kollektiva krúból jól ismert – újabban producerként is gőzerővel nyomuló – TMX egy döngetős bassline-rave szettel, a feleségverős házigazdák, Bimbi Fefe és Rudolf pedig a tőlük megszokott németes-franciás angeléssel
távolítják el a falakról a vakolatot.

…már ha marad majd fal. 😉

WBR! Big Gig
2008. december 13. (szombat)
Trafó Bár Tangó (1094 Budapest, Liliom u. 41.)
22.00-05.00

Line up:
Joe and Will Ask? (UK) – live set
TMX (Kollektiva, H) – DJ set
Bimbi, Fefe, Rudolf (WBR, H) – DJ set

Belépő:
1500 Ft

Infó:
(+36-1) 456 2053 (Trafó Bár Tangó)

Web: