A kutyák kutyája Budapesten

Régebben még az is lehetetlennek tűnt, hogy a címszereplőnk akár egyszer is Budapesten járjon, erre fel mi fogadja most az egyszeri raprajongót? Másodszorra jön el a nyugati part fenegyereke, a west coast láncoskutyája, a pornókirály maga, Big Snoop Dogg.

Persze ez nem ugyanaz a koncert lesz, mint ami lehetett volna néhány évvel ezelőtt. Snoop nem is olyan régen olyan útra lépett a zenei történelemben, ami sok régi rajongójánál kiverte a biztosítékot. Különösen az a kijelentése, hogy az új lemezen nem nagyon akar már rappelni, mert abban nem tud már újat mutatni. ebben végül is igaza van, hiszen tényleg mindent megmutatott, amit meg lehetett… A legpiszkosabb nyugati alapoktól a punciragasztó tánciskolás minimálig teljes a repertoár. És ezt még tovább sikerült fokoznia legújabb lemezével, amin aztán sokak szerint tényleg túlment minden határon. (Elég, ha csak az első klipre, a Sensual Seduction-re gondolunk. Sokan nem erre számítottak Snooptól.)

Bár valószínűleg főleg az utolsó albumáról fog szemezgetni az öreg jétékos (hiszen erről szól a turné is), de biztosan nem maradnak ki a régi klasszikusok sem, hiszen rajongói nagyon nagy részét köszönheti annak az időszaknak, amikor még olyan slágerek születtek, mint a Who Am I? (What’s My Name), a Nuttin’ But a G Thang Dr. Dre-vel, vagy éppen a Gin & Juice.

Egyszer már járt Budapesten, a SYMA csarnokban (de számolhatjuk másfélnek is, hiszen majdnem eljött egy „bulira” korábban, de akkor lemondták az európai fellépéseket), és azt a koncertet meglovagolva ezúttal egyenesen Magyarország legnagyobb partyarénájába, a fővárosi Sportarénába szervezték a koncertet. Budapestre Zágrábból érkezik, ha nem lesz fáradt/nyűgös, akár még egy jó koncert is összejöhet. Budapestre viszonylag ritkán kerül hétvégi napra egy ilyen kaliberű előadó a nyilvánvaló anyagi okok miatt, most egy szerdai napra esett a buli. Bízzunk benne, hogy a hétköznap és a friss sebként ható iskolakezdés ellenére elegen eljönnek ahhoz, hogy egy jó koncert kerekedjen a Snoop Dogg második magyarországi fellépéséből.

Ki: Snoop Dogg
Hol: Budapest Sportaréna
Mikor: 2008. szeptember 10., 20:00

Mennyi:

 
Ülő:15.000.-
12.000.-
9.900.-
8.900.-
6.900.-

Álló:
8.900.-