A lemaradt, de ki nem hagyott beszámoló a BalaTONE-ról

A sajtó sátor sajnos csak 12 órában  üzemel, a koncertek szerencsére nem! Így azon koncertek beszámolóit, amiket tegnap (csütörtökön) láttam, ma tudom csak prezentálni. Nos, lássuk a medvét!!!

Ugye a Kaukázusról volt már szó tegnap, szép volt, jó volt, zúzós volt!

Őt követte sokak kedvence, a Belga. Személy szerint én nem csípem annyira a rap-et, de aki szereti az él hal érte. Így volt ez a körülbelül száz-százötven emberrel is. A Pepsi színpad előtt csak úgy izzott a levegő és a hangulat a hideg idő ellenére. A meleg pulcsi és az alkohol sokat segít ilyenkor!

Tovább állva meglátogattuk Péterfy Boriékat ésaz ő love band-jüket a Malátabárban. Jó kis koncertet nyomott, tudja mitől döglik a légy. A vegyes életkorú közönség, főleg férfi tagjai örömmel fogadták és füttyszóval dícsérték látványos csípőmozgását.

A Cafe sátorban, amit kizárólag tizennyolc éven felüli személyek látogathatnak folyamatosan váltották egymást a dj-k. A tegnapi este a főleg a Drum & Bass jegyében zajlott. A holland Noisia, Percy (T.c), Dj TeeBee norvég, majd a magyar Palotai dj bakelittjei és cd-i pörgették fel a még bulizni és táncolni vágyókat.

Visszatérve a Pepsi színpadhoz éppen a Killa Kela  és az ő fura dobosa beatboxolt. E műfaj is gondolom a híres nyugatról, Amerikából jött, ahogy a duó is. A már Magyarországon is elterjedt stílus könnyen lázba hozta a nagyérdeműt. Tetszett, ahogy a zenész hergelte, tapsoltatta és énekeltette a közönséget. Tudta, hogy mit is kell egy koncerten az éneklésen -jelen esetben a szájéneklésen- kívül csinálni, ahhoz, hogy szinte extázisba hozza a hallgatót.

Utolsó választásunk ismét a Malátabárra és a „Dj Zöld – tündérek, a tű alatt”-ra esett. A negyvenes éveiben járó, göndör hajú úriember főként retró számokat pörgetett. A hangulatra és a táncra nem volt panasz, mindenki ropta, mintha kötelező lenne.

Ember lévén, aki ugye fárad egy idő után, mi is a sátrunk és a zuhanyzó felé vettük az irányt és eltettük magunkat másnapra, vagyis mára. Altató zeneként, a Pepsi színpad utolsó koncertjére – Dj Vadim & Yarah Bravo (ENG)- re sikerült elaludni.