Eljön Az A Nap

Vasárnap este a Today Is The Day hozza tető alá a metált. A hangulatról azonban nem egyedül gondoskodik. A Complete Failure, a Jucifer, a Four Question Marks és honi üdvöskénk, az Isten Háta Mögött is fellép még a Corvin tetején.

Talán lassan már lehetne nosztalgiázva emlékezni azokra a ’90-es évekre, amikor az évtized vége felé a TITD az Almássy téren borzolta a kedélyeket a VHK, Neurosis és Voivod előtt. De csak lehetne, ha személyesen is ott lettem volna süldő kisdisznóként. Így azonban csak a nagy mesemondóktól összeszedett morzsákra hagyatkozhatok, és arra, amit azóta önszorgalomból szívtam magamba.”Amikor a picike kis atomok összetalálkoznak és ütközésükből a totális őrület nukleáris fúziója alakul ki, na akkor szüli a riffjeit” – olvasható honlapjukon. A magát az underground zene egyik legfontosabb bandájaként aposztrofáló nashville-i zenekar, a progrock gitáristeneihez hasonlított Steve Austin frontember vezetésével, az amerikai turné után rándul az öreg kontinensre, hogy villázásra buzdítsa a metálos arcokat, és arcukba szórja a death, speed, blackmetal és grindcore fűszerkeverékét.

Kísérőként a jelenleg saját stúdiójukban nevelt Complete Failure-t hozták magukkal, akik stílusilag állítólag ugyanazt képviselik, valamint a fiú dobos-lány gitárosénekes duó alkotta Jucifert, akik belassultabb doomosabb zenéjükkel a kedélyek csillapítását fogják elvégezni, a Meshu-klónnak titulált ????-t Franciaországból, és színre lép nagy kedvencünk, az Isten Háta Mögött is (terv szerint 3.ként, 20.30kor, ami nagy valószínűséggel csúszni fog, a kezdés időpontjára is tekintettel).

IHM kedvelőknek jó hír, hogy a fiúk elkezdtek demózni, készülőben a kényelmetlen lemez, talán erről is csendül fel.

Kezdés 19.00. Belépő 2600/helyszínen 3000 dolláresz.

2 thoughts on “Eljön Az A Nap

  1. az ihm már megint kimarad

  2. az ihm már megint kimarad

Comments are closed.