különleges METRO party?

Képzeld el, hogy lesétálsz a metró mélyébe a föld alá, ott a tömeg a

peronon táncol, a sötétséget csúcstechnikájú fény- és hangrendszer
tölti meg élettel, a vágányokon parkoló szerelvények
vendéglátó-egységgé alakulnak, és a dj-pultban a világhíres brit BBC
Radio 1 showman-je: PETE TONG zenél! A buli az utolsó metróvonat távozásával kezdődik, és a másnapi első szerelvény érkezésével végződik… És ez nem mese!

Május 17-én éjjel fél 12-től hajnali négyig a Deák téri metróállomáson rendezik meg az első Coke Zero Metro-partyt. A partyn a nemrég nálunk zenélő szépséges cseh dj Lucca, és a BBC Radio 1 legendás műsorvezetője, London és Ibiza kedvenc house-lemezlovasa, Pete Tong is fellép.

Dj Lucca
a felvezetésért lesz felelős. Fiatal nő létére immár 2000 óta aktívan dj-zik, producerkedik, sőt, 2005-ben Tiesto európai turnéján is részt vett.

Pete Tong, aki az est fénypontja, az angol dj-kultúra alapító atyái közé tartozik. Ő 15 éves korában egy esküvőn állt először a lemezjátszók mögé, akkoriban még klasszikus soul és dance-zenét játszott, a hetvenes évek végén zenei zsurnalisztának állt, majd rádiózni kezdett a BBC helyi adójánál. Underground zenékre való fogékonyságát pénteki esti műsorában, az Essential Selectionben is kamatoztatta, amelynek révén a kilencvenes évek és napjaink kedvelt dj-je lett Nagy-Britanniában.

Hogy műsora mennyire hatásos, annak legutóbbi példája az a márciusi eset, amikor is Pete élő adásban elmondta, hogy valahol vidéken pár száz fős házibuli lesz. Az eredmény: több mint ezer partyvándor vette célba a huszonhárom szobából álló kúriát, ahonnan végül a rendészeti szervek tanácsolták haza a partyarcokat.

Figyelem! A budapesti metro-party limitált, csak és kizárólag a www.cokezero.hu oldalon regisztrált első 2000 tag kap meghívót a rendezvényre!