Harminc új név és végleges program a Soundon

Harminc új név és teljes program – ez volt a Balaton Sound utolsó komolyabb bejelentése. Az idei, 10. Sound idén kibővült egy teljes értékű nulladik nappal is, így már öt teljes napon át pöröghet a buli a Balaton partján. Máris mondjuk a részleteket, hamarosan pedig részletesebb ajánlókkal is jövünk!

Amit már eddig is tudtunk: lesz Macklemore & Ryan Lewis, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix és a trance-pápa, Armin van Buuren. Hozzájuk csatlakozik most újabb 30 nemzetközi név és a magyar zenei élet színe-java, akikkel teljessé vált a több mint 200 fellépőt számláló lista, a 2016-os Balaton Sound zenei programja.

A frissen bejelentett előadók között van a fesztiválkedvenc kanadai testvérpár, az elsöprő energiájú DVBBS, hasonló zenei irányból jön a friss slágereivel hódító The Chainsmokers és a holland sztárduó, a nulladik napon fellépő Bassjackers. Csatlakozik a fellépőkhöz a nemzetközi tánczenei listák élére beköltöző Duke Dumont és az egész világot meghódító német Andhim duó, de itt lesz Zamárdiban az elképesztő tehetségű és folyamatosan új zenékkel jelentkező Wiley is. A Jäger Aréna nulladik napi programját erősíti a Chocolate Puma és a Milk & Sugar house duók, július 8-ára pedig Tomsize csatlakozott. A Telekom Aréna záró idősávjában lép fel a hazai és nemzetközi kedvenc StadiumX,  visszatér a Soundra az osztrák sztárproducer Peter Kruder és érkezik a Jana Stégre a magyar származású Reelow is.

https://www.facebook.com/BalatonSound/posts/10153823613015817

Végleges lett a Sound and Bass Stage powered by Bladerunnaz helyszín programja is. Itt olyan külföldi sztárfellépők hallhatóak, mint MefjusDieMurdockBlack Sun Empire, a The UpbeatsNickBeeDismantle és Lady Waks. Ezen a helyszínen délután 5-től reggelig folyamatosan szól majd a zene.

A Balaton vizére épített Stégen reggeltől-reggelig mennek majd a bulik, többek között fellép Guy Mantzur, az elmúlt években berobbant Watermät, a német nagyágyú Sascha Braemer és H.O.S.H. is és még sokan mások.

A teljes, részletes programtábla a www.balatonsound.hu-n érhető el.

Egy-két fontos dolog még az idei fesztiválról:

  •  A Soundon minden délután speciális daytime szetteket játszanak nemzetközi DJ-k a Balaton Sound Party Boat-ján. A hajó délután 3-tól minden nap kifut a vízre egy 4 órás partyra
  • Van már diákoknak szóló jegycsomag (ehhez csak hallgatói jogviszony szükséges), amiben a belépő mellé ingyen kempingjegy és egy-egy ajándék fesztiválpóló utalvány is jár.
  • Már írtunk korábban a TeSoundod kezdeményezésről, ennek részleteit itt találjátok.

A jegyvásárlással pedig nem érdemes várakozni, hisz’ már csak június 15-ig lehet kedvezménnyel hozzájutni a bérletekhez.