Ezek lesznek a legjobb téli Drum & Bass bulik Budapesten!

Az új évvel nemcsak a koncertek, de az elektronikus zenei bulik is új erőre kapnak, köztük a drum and bass is. Az újabb reneszánszát élő, sokszínű műfaj több arcát is megmutatja az előttünk álló 2 hónapban, mi pedig összeszedtük azokat, amikre mindenképp érdemes lesz behúzni azt a bizonyos x-et, igaz, lábakkal.

kép: RedBull

Fred V (UK), Mountain (JP) @Turbina

A 2024-es DnB szezon igencsak erősen indul, köszönhetően a NiteFlexx csapatának, akiknek sikerült tető alá hoznia Fred V-t, a világhírű Hospitality Records-tól és Mountain-t, aki egyenesen Oszakából hozza el liquid dallamait. Az illusztris fellépőkön túl a buli további különlegessége, hogy 360°-os felállásban fog zajlani, ami hazai drum and bass eseményeken ritkaság száma megy. A január 13-i bulinak a Turbina fog otthont adni, a support-ért pedig a NiteFlexx rezidensei fognak felelni.

Facebook-esemény
Jegyvásárlás


Sub Focus (UK), Culture Shock, Monroe @Akvárium

Ha hazai drum and bass, megkerülhetetlen a Bladerunnaz, akik minden hónapban tesznek azért, hogy felejthetetlen bulikkal örvendeztessék a törtütemek szerelmeseit. Ez február 16-án sem lesz másképp, ugyanis a műfaj egyik legkiemelkedőbb alakja, Sub Focus fog fellépni az Akvárium, akihez még Monrroe és Culture Shock is csatlakoznak. Mi sem bizonyítja jobban az óriási érdeklődést, hogy a jegyek 1 hét alatt elkeltek.

Facebook-esemény


Monty (FR), QZB (CH) @Arzenál

Télen sem marad zümmögés nélkül a The Hive kaptára: Monty és QZB személyében két kedvencet fognak vendégül látni az Arzenálban. Az évindító buli terítéke ezúttal is a dark és tech ínyenceknek fog elsősorban kedvezni. Haza felhozatalt MVRK, ENTIAL, INSIGHT, CRISM, D-TAIL és KOMLO fogják erősíteni.

Facebook-esemény
Jegyvásárlás


Bladerunnaz 25 History @Akvárium

A februári BLZ-dömping korántsám ér véget a korábban említett bulival, ugyanis idénünnepli fennállásának 25. évét a csapat, aminek köszönhetően a szokásos Bladerunnaz születésnapi buliját idén kiterejsztik. Míg a Sub Focus-buli a ‘Future‘, addig a szóban forgó a ‘History‘ elnevezést kapta, utalva ezzel a korábbi évek legendás bulijainak legendás fellépőire, akiket a mostani line-upban is fellelhetünk. Név szerint: DJ Marky & Stamina MC, Bad Company UK, Total Science, Loxy & Ink, DJ Lee és Bladerunner.

Facebook-esemény
Jegyvásárlás