Őszbúcsúztató: 8 zenés program novemberre

Elérkeztünk az ősz utolsó hónapjához és az előttünk álló hetek mindenképpen bizakodásra adnak okot, hogyha az egy évvel ezelőtti novemberrel hasonlítjuk össze a mostanit. Számtalan programlehetőség és egy tucat nemzetközi fellépő várja a zenés eseményekre látogatókat, legyen szó bármilyen stílusról.

fotó: Turbina Kultúrális Központ

Janus Rasmussen Live (IS) // Iorie Live (DE) @A38

Janus Rasmussen – Vín (Full Album)

This video is claimed by Ki Records, NO copyright intended.support Janus Rasmussen https://janusrasmussen.bandcamp.com/album/v-n0:00 Green Wine3:33 Lilla8:54…

2019-es dj szettje után ismét visszatér Budapestre az izlandi techno duó egyik tagja, Janus Rasmussen, ezúttal élőben. A Pure Lust gondozásában szervezett buli másik külföldi fellépője Iorie, aki mellett még Mirmur, Kristof Kelemen, Daniel Santiago és Daniel Ban fog a pult mögé állni.

Facebook-esemény

Jegyvásárlás

MTV EMA-hét

https://www.youtube.com/watch?v=NWWNkkDN14U&ab_channel=MTVHungary

Nemrég vált hivatalossá, hogy Budapest fog otthont adni a 2021-es MTV EMA díjátadónak és az azzal járó egyhetes koncertdömpingnek. Ennek következtében számos hazai és külföldi előadó lép fel Budapest és a nagyobb vidéki városok klubjaiban. A grandiózus díjátadón pedig olyan világsztárok fognak színpadra lépni, mint a Maneskin, YUNGBLUD, az Imagine Dragons, a OneRepublic és Ed Sheeran.

Avatar presents ATMOS Live (SE) @A38

Atmos| Main Stage| Ozora 2017

all credits to Atmos and O.z.o.r.a festival.all the love to people in the video.Filmed and edited by Daniel Soloduchin

Bár koncertekre és bulikra már viszonylag régóta lehet járni, az Avatar mégis most tér vissza egy nem is akármilyen bulival: a hazai psytrance közönség egy jól ismert előadója, a svéd ATMOS fog játszani szombaton az A38 hajón. A hazai support szerepében pedig OLEG és DJ Tsubi.

Facebook-esemény

Jegyvásárlás

Blackout Night by Bladerunnaz @Cinema Hall

Black Sun Empire @ Blackout Budapest 2019

Black Sun Empire on Facebook: https://www.facebook.com/blacksunempireBlackout on on Facebook: https://www.facebook.com/blackoutmusicnlBladerunnaz events: htt…

A törtütemek, azon belül is a neurofunk szerelmeseinek piros betűs ünnepnek ígérkezik a Blackout Budapest, amit a BLZ-sek szállítanak a Cinema Hall falai közé. Nem szűkölködnek a fellépőkben sem, ugyanis a drum and bass olyan nagyágyúi látogatnak hozzánk, mint a legendás Black Sun Empire, Neonlight és Pythius.

Facebook-esemény

Jegyvásárlás

Altin Gün (NL) @Akvárium

Altın Gün – Goca Dünya

A-Side of our Altın Gün 7” releaseVinyl & Digital available here :https://lesdisquesbongojoe.bandcamp.comOur Record Store & Label : http://www.bongojoe.ch

Török népzenei motívumok, némi pszichedéliával és poppal ötvözve egy holland indie zenekar tolmácsolásában. Mi ez, ha nem egy izgalmas zenei utazás? Az Altin Gün tavaly februári nagysikerű koncertje után ismét visszatér Budapestre, hogy legfrissebb albumát, a Yol-t bemutassa az Akvárium NagyHall-jában.

Facebook-esemény

Jegyvásárlás

Slow Village + Speiz Boiz @Instant

Slow Village – Bibápduváp

producer: Slowmastering: Dexter /Supersize Recording/felvétel: Karmatik Studioanimáció: Fork Imremanagement: dobos@kliniklabel.com 0630/6871-520bandcamp: htt…

„Be-bop, doo-wop, dub, hip-hop, meg free jazz”. 
Ez vár mindazokra, akik pénteken az Instantba látogatnak, hisz először ad nagykoncertet a Speiz Boiz és a Slow Village. Nem utolsó sorban, azért is ígérkezik kivételesnek a koncert, mivel a srácoknak ez lesz az idei utolsó fővárosi megmozdulása.

Facebook-esemény

Jegyvásárlás

Laza Laca lemezbemutató // 3,14 @Turbina

Laza Laca – 215B (Official Video)

Laza Laca – 215B LP A CD megrendelhető a lazalacasoresfu@gmail.com címen.Video: Black Fade ProductionOperatőr, vágó: Kriston CsabaVilágosító: Gönczöl ViktorB…

Hosszas várakozások után, végre a nagyközönség is élőben hallhatja a Sör és Fű tagjának, Laza Lacának első szóló nagylemezét, a 215B-t. Az amúgy remekre sikeredett album a Dürer egykori termének nevét viseli és a hely egyfajta mementóját, valamint az előadó belső utazását idézi meg. Laca előtt 3,14 melegít, aki az underground szerelemeseinek ugyancsak nem szorul bemutatásra. A koncertet a RapCaviar hozta tető alá, melynek a nemrég nyílt Turbina fog otthont adni.

Facebook-esemény

Jegyvásárlás

Nightwish (FI) @Papp László Sportaréna

Nightwish

Finland’s Nightwish are an award-winning, best-selling symphonic metal band fronted by Floor Jansen, their third female vocalist. While they’re hardly the first goth-influenced metallers with a woman up front — the Gathering from the Netherlands, Italy’s Lacuna Coil, and Sweden’s Therion all preceded them — their rich melodicism, dynamic textures, and theatrical approach to performance make them a unique musical entity with global appeal.

Ugyancsak sokat váratott magára a finn metálzenekar koncertje, viszont minden jel arra utal, hogy november utolsó napján ismét fellép hazánkban a Nightwish. A Papp László Sportaréna nem ismeretlen terep a zenekar számára, ugyanis 2015-ben és 2018-ban is koncerteztek már az Arénában. A felvezetésről pedig az ugyancsak Turmion Kätilöt fog gondoskoni.

Facebook-esemény

Jegyvásárlás