Csütörtökön indul a MiniFishing, még vannak jegyek az eseményre!

Orfűn indul a könnyűzenei fesztiválszezon az alternatív zene szerelmeseinek, hiszen csütörtökön megnyitja kapuit a MiniFishing, a Fishing on Orfű szervezőinek új rendezvénye. Figyelem, az eseményre már majdnem minden jegy elkelt!

A MiniFishinget június 17. és 19. között rendezik meg az orfűi Panoráma Campingben, limitált, 3000 fős keretek között. A rendezvény 4 zenei helyszínén összesen 45 produkcióra bulizhatnak a látogatók a varázslatos orfűi domboldalon, fellép a 30Y, a Hiperkarma, a Vad Fruttik, a Bohemian Betyars, a Kiscsillag, Krúbi, az Elefánt, az Esti Kornél, a Péterfy Bori & Love Band, a Supernem, a Galaxisok, a Pál Utcai Fiúk, a Carson Coma, a Csaknekedkislány, a Ricsárdgír, a Blahalouisiana, a Platon Karataev, Bérczesi Róbert, a Kaukázus és még sokan mások.

A koncerteken túl fröccs- és sörtúrákon is részt vehetnek az érdeklődők. Lovasi Andrással vagy Varga Liviussal finom fröccsöket kortyolva járhatják körbe a tavat, míg a Kispál-Dióssy-Lecsó trióval vagy a Kaukázussal a magyarhertelendi Kapucinus Sörfőzde legfinomabb nedűit kóstolhatják végig.

A MiniFishing hamarosan teltházas lesz, az utolsó belépőkre itt csaphatnak le az érdeklődők. A fesztiválbelépővel rendelkezők ingyenesen sátrazhatnak a kemping kijelölt területein, ehhez csupán online regisztráció szükséges. A rendezvényennyel kapcsolatos minden további információ megtalálható a MiniFishing weboldalán.

MiniFishing
2021. június 17-19.
Részletek erre.