Vasárnapi minifesztivál a Fekete Zaj jóvoltából

Nem mindennapi, hogy a hétvégi koncertdömping után még vasárnapra is maradna talpalávaló, viszont a Fekete Zaj szervezőinek köszönhetően holnapután, azaz február 9-én este 4 zenekar is színpadra lép majd a Dürer Kertben.

A Lindemann-turné szünnapján Budapestre is ellátogat az Aesthetic Perfection, akik a 2018-as Fekete Zaj fesztiválon már bizonyítottak magyar rajongóik és a hazai közönség előtt is, most pedig önálló klubkoncerttel térnek vissza sajátos industrial electropopjukkal, valamint a teátralitást és a punkot zsigeri módon egymásba úsztató előadásukkal. Hét albummal a tarsolyukban, köztük a 2019-es Into The Black-kel együtt várhatóan egy masszív best of programra mulathatjuk magunkat az éjszakába.

📅 – február 9. (vasárnap), 20:00
📍 – Dürer Kert, Room 041
👤 – Aesthetic Perfection (US), Jadu (DE)
🎟 – 4990,-
Jegyvásárlás
Facebook-esemény

A belarusz new wave nemzetközileg ünnepelt underground sikertörténete, második, rendszeres showcase megjelenésekkel is tarkított európai körútján érkezik ismét Budapestre, hogy energikus előadásukkal és karizmatikus frontemberükkel táncoltassák meg az egyre csak duzzadó rajongótábort. Masszív, bő kéthónapos idei Európa-turnéjuk is bizonyítja, hogy Európa-szerte várják őket vissza és nincs megállás. A tavaszi túlcsordult Aurórás fellépésük után egy éven belül másodszor azok is megtapasztalhatják mindezt Budapesten is, akik legutóbb az Auróra pincéjén kívül ragadtak.

📅 – február 9. (vasárnap), 19:00
📍 – Dürer Kert, Nagyterem
👤 – Molchat Doma (BY), Electroforez (RUS)
🎟 – 3000,-
Jegyvásárlás
Facebook-esemény

forrás: Fekete Zaj