Brit indie sztárok a Dürerben

Forrás: New Beat

Hetekkel ezelőtt még úgy tűnt, hogy nem sok esélye maradt a jeggyel nem rendelkezőknek bejutni a Seafret februári koncertjére, ám a szervezők léptek és átrakták a koncertet a nagyterembe, így a jegyértékesítés is újraindult. 

Biztosan már sokatokkal szembejött a kötött maszkos lány thumbnailje YouTube-on. De ha így nem is ugrik be, akkor talán a Hosszú utazás című amerikai filmben szereplő daluk, a Wildfire által már ismerősebben csenghet a zenekar neve.

Amit nagyvonalakban érdemes tudni, hogy a produkció két alkotóeleme Jack Sedman és Harry Draper, akik tipikusan az „északi dallomkban” utaznak. Erről már 2016-os debütálóalbumuk, a Tell Me It’s Real is árulkodik, ami a maga több mint 160 milliós spotis lejátszásával megalapozta és azóta is terjeszti a duó jóhírét.

A srácok alapvetően az alternatív rock, az indie és a folk stílusai közt ingáznak. Akusztikus hangzásuk egyik gyakori díszítőeleme a gitár, melyben zenéjük érzékisége rejlik.

Első (és remélhetőleg nem az utolsó) budapesti látogatásuk lesz a februári, melynek egyik apropója a szeptemberben megjelent Monsters névre keresztelt EP-jük.
A másik pedig, a nemsokára következő nagyobb volumenű hanganyaguk, amiből ízelítőt kaphat mindenki, aki ellátogat a Dürerbe február 10-én.

A korán érkezőket az ugyancsak indieben jártas Rosborough fogja vendégül látni várhatóan 20:00-tól.


  • Helyszín: Dürer Kert, nagyterem
  • Időpont: 2019.02.10. 20:00
  • Fellépők: Seafret (UK), Rosborough (IE)
  • Jegyár: 2500.-
  • Facebook esemény

One thought on “Brit indie sztárok a Dürerben

Comments are closed.