NYEREMÉNYJÁTÉK! Nyerj 2019-es páros Sziget bérletet a Fesztblogtól karácsonyra!

Nincs meg még az ajándék a tesónak karácsonyra? Esetleg valamelyik havert lepnéd meg egy felejthetetlen élménnyel? Nosza, itt a lehetőség, a Fesztblog jóvoltából most egy páros Sziget bérletet nyerhetsz tőlünk, pár kattintásért cserébe!

Amennyiben diák vagy, és nem te nyernél, figyelmedbe ajánljuk diákjegy csoportunkat, aminek segítségével a lehető legalacsonyabb áron jöhetsz velünk a Szigetre:

https://www.facebook.com/events/2325893841030183/

A páros bérletekért pedig csupán az alábbiakat kell tenned:

  • ennek a cikknek a Facebook posztját oszd meg a saját oldaladon (elég egyszer, de kérünk, hogy nyilvánosan oszd meg, hogy mi is lássuk és ki tudjunk sorsolni), illetve
  • szeress minket egy like-kal a Facebookon és
  • írd meg a Facebook poszthoz kommentben, hogy kit vinnél magaddal a fesztiválra, ha te nyernél (nem feltétlenül kell, hogy betag-eld azt, akit vinni szeretnél)

[AdSense-A]

A játék 2018. december 21., péntek éjfélig tart, a nyertest december 22., szombaton sorsoljuk és tesszük közzé Facebook oldalunkon. Amennyiben a nyertes nem jelentkezik december 23., vasárnap éjfélig, kénytelenek vagyunk új nyertest sorsolni. A nyereményeket a Fesztblog biztosítja.

Sziget Fesztivál 2019.
2019. augusztus 7-13.
Budapest, Hajógyári-sziget
További infók erre