Gyere velünk a Szigetre közel féláron!

Több mint 10 éve tudósítunk a Sziget Fesztivál minden mozzanatáról, ezért döntöttünk úgy, hogy idén először mi is részt veszünk a Meex Diákjegy Programjában.
Mindez annyit tesz, hogy aki érvényes diákigazolvánnyal/hallgatói jogviszonnyal rendelkezik vagy részt vett a tavalyi diákprogramban és rajtunk keresztül regisztrál a Diákjegy Programba, az majd’ féláron vásárolhatja meg a 7 napos Sziget bérletét.

BLZ
felahsznált fotó forrása: budapestpulse.com

Az előző évek sikerességét követően idén is meghirdette diákbérlet akcióját a Meex. A program célja, hogy a Sziget évről-évre emelkedő jegyárait a magyar tanulók pénztárcájához igazítsa, ami esetünkben közel 50%-os kedvezményt jelent. Igaz, jelenleg 93 900-ért mennek az egyhetes pass-ok, de a hatalmas érdeklődést elnézve hamar elérhetjük a végső, 109 900 forintos jegyárat.
És ilyenkor jövünk mi, ugyanis a Diákjegy Programhoz csatlakozva, a Fesztblog csapatán keresztül 65 000 forintért juthattok hozzá a 7 napos Sziget-élményhez.

BLZ
Meex Sziget Diákjegy Program

Amennyiben szívesen csatlakoznál hozzánk és nem szeretnél lemaradni az idei Sziegtről, úgy jegyedet ide kattintva tudod megvásárolni.

Ha felkeltette érdeklődésedet a program és szívesen csatlakoznál hozzánk vagy csak szeretnél mindig értesülni a legfrisebb Sziget-infókról, akkor jelezz vissza facebookos eseményünkre!

Minden további tudnivalóért látogassatok a Meex hivatalos oldalára!

Találkozunk augusztus 7 és 13 között a Hajógyárin! 😉