Nyerj NovaRock bérletet a fesztblogtól!

A jövő héten kezdődik a magyar határtól egy köpésre Közép-Európa legnagyobb rockfesztiválja, a Nova Rock Fesztivál. Fellép itt többek között a Linkin Park, a Green Day, a System of a Down, a Blink 182, a Good Charlotte és David Hasselhoff is, mi pedig most egy vissza nem térő lehetőséget ajánlunk neked: nyerj tőlünk egy fesztiválbérletet és bulizz önfeledten a rock legnagyobb előadóira!

nr
Nova Rock

Térjünk is a lényegre: mit kell tennetek, hogy megnyerjétek a fesztiválbérletet?

Csupán a következőket:

  • like-oljátok a fesztblogot a Facebookon,
  • osszátok meg nyilvánosan az alábbi bejegyzésünket (ha nem töltené be az oldal valamiért alább, itt is elérhető) a saját Facebook oldalatokon (fontos, hogy ezt nyilvánosan tegyétek, hogy mi is lássuk és ki tudjunk titeket sorsolni),
  • és izguljatok a június 11., vasárnap esti sorsoláson, amikor is a Facebook oldalunkon kihirdetjük, ki az a szerencsés, aki megnyerte a bérletet (a játék június 11., vasárnap 20:00-ig tart, utána hirdetünk nyertest)!

https://www.facebook.com/fesztblog/posts/10158648296660062

Ennyi tehát, hajrá mindenkinek! Aki pedig esetleg nem lenne annyira szerencsés, hogy nyer tőlünk egy bérletet, azok lecsaphatnak a még meglévő jegyekre ezen a linken.

És ha már itt vagy, pls szavazz egyet, hogy az állandó Instagramos live-posztjaink mellett idén közvetítsünk-e Facebookon is a NovaRock-ról:

Találkozunk egy héten belül Nickelsdorfban!