Állati neve lesz idén a Fishing On Orfű nagyszínpadának

Egészen pontosan kisállati, de ez most mellékes. Képzeld el, milyen menő lenne, ha a te kutyádról, macskádról, kaméleonodról, kígyódról, hörcsögödről neveznék el a Fishing On Orfű nagyszínpadát ebben az évben! Találkozzunk a Mazsi színpadnál! vagy itt vagy még a Bogáncs színpadnál? – menő lenne, ugye? A fesztivál legfontosabb zenei helyszínéért idén a legfontosabb házi kedvencek szállnak versenybe – akár a tiéd is.

foo
FOO

Az orfűi fesztiválon már sokadik éve a látogatók döntik el, kiről/miről nevezzék el a nagyszínpadot. Volt már jótékonysági árverés (2013), idézet (Boldogság Te Kurva – 2015), tavaly pedig elhunyt zenészekre lehetett szavazni, végül a Liszt Ferenc Nemzetközi Nagyszínpad nyert.

A szervezők idén is szavazást indítanak, a játékba pedig bárki benevezhet egy gazdi-kedvenc közös fotóval a fesztivál Facebook oldalán. De persze a szervezők is indulnak, és pár állatbarát Fishinges fellépő is beszáll a játékba.

Idén a fesztivál szervezői közül többen is fogadtak örökbe kutyust, jópáran pedig már évek óta tartunk házi kedvencet. Innen jött az ötlet, hogy a jubileumi Fishing nagyszínpadáért az általunk – és a közönségünk által legjobban szeretett jószágok szálljanak versenybe

– mondta el Egyedi Péter, a fesztivál sajtófőnöke.

Szavazni itt tudtok, a résztvevők között a dicsőség mellett fesztiválbelépők is gazdára találnak majd:

https://www.facebook.com/fishingonorfu/posts/1474593185897188

Mellesleg az idei, 10. Fishing on Orfűre már csak pár darab csütörtöki napijegy kapható, tessék igyekezni!